U ZVEZDI PRESEKLI! Hitna kazna za Gobeljića, direktor se izvinio u njegovo ime!
Printscreen

"Nikada nećemo tolerisati ovakve ispade"!

Dan nakon finala kupa Srbije u kojem je Crvena zvezda pobedila Partizana posle boljeg izvođenja penala, više se priča o potezu Marka Gobeljića koji je zgrozio Srbiju, nego o duloj kruni crveno-belih.

Desni bek crveno-belih je nakon lude penal-serije u kojoj je Zvezda slavila 4:3 otrčao do Vladimira Stojkovića i tačno ispred njega skinuo šorts.

Tim povodom oglasio se i sportski direktor kluba Mitar Mrkela koji se u ime kluba izvinio za ponašanje fudbalera, a najavio je i kaznu koju će mu uskoro izreći.

"Fudbalski klub Crvena zvezda želi da se izvini javnosti zbog ponašanja našeg fudbalera, Marka Gobeljića posle meča finala Kupa Srbije koji smo osvojili. Mi smo klub koji je uvek i svuda prepoznatljiv po džentlmenskom ponašanju i nikada nećemo tolerisati ovakve ispade. Marko je i sam svestan greške koju je napravio i kaje se zbog nje", rekao je Mitar Mrkela.

U ZVEZDI PRESEKLI! Hitna kazna za Gobeljića, direktor se izvinio u njegovo ime!

FK Crvena zvezda

 

Za sada nema detalja o tome o kakvoj kazni je reč. 

"Crvena zvezda će kazniti Marka Gobeljića u skladu sa klupskim pravilnikom I nadamo se da ovaj incident neće poremtiti zadovoljstvo naših navijača koji posle 14 godina ponovo imaju priliku da uživaju u osvojenoj duploj kruni", dodao je Mrkela.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Naslednik

26.05.2021 17:01

Ovo govedo treba doživotno zabraniti da igra fudbal, sramoti ne samo klub, već i državu u kojoj živimo. Ovakvo ponašanje samo nevaspitana goveda mogu da pokažu. Od njega se nije moglo ništa lepo očekivati. Da li tako skida šorc i pokazuje i pred svojim roditeljima. Svaka čast C. Zvezdi, ali ovakavo ponašanje šteti klubu, da je u nekoj stranoj državi, dobio bi momentalni otkaz, a država bi ga udaljila najmanje 2 godine iz fudbala. On je pored ovog nečasnog poteza kačio slike i video zapise na instagram, nije se postideo da to i deca gledaju.

Mancini

26.05.2021 17:27

@Naslednik - Bravo, potpuno tačno. Zamisli u Engleskoj u Peemijer ligi, takav bi bio kažnjen da bi zažalio što je rođen, a mediji bi ga "razapeli" bar mesec dana, kao ratnog zločinca najgore vrste.

Mancini

26.05.2021 17:48

@Naslednik - Zamislite u Engleskoj u Premijer ligi, engleski Savez i mediji bi ga tako kaznili, odnoso "razapeli" i "razneli" da bi zažalio što je rođen. Zar je to moguće u u bilo kojoj državi, osim našoj ?

Rade

26.05.2021 17:38

Čestitam FK Crvena Zvezda na osvojenoj duploj kruni ali ništa ne traje večno krug se okreće sada uživajte veliki pozzz od grobara.