vulkan
Foto: Promo/Promo

Vulkan izdavaštvo objavilo je psihološki triler Na pogrešnom mestu, u pogrešno vreme, autorke deset bestselera Sandej tajmsa Džilijan Makalister. Knjiga je već prevedena na 35 jezika i samo u Americi prodata u više od milion primeraka.

vulkan

Promo

 

U središtu priče je zločin posle kojeg više ništa neće biti isto. Ponoć je uoči Noći veštica i Džen nervozno čeka da se njen sin, osamnaestogodišnji Tod, vrati kući. Dok Džen gleda kroz prozor, vidi kako njen duhoviti, naizgled srećni sin ubada potpunog stranca. Ne zna ko je žrtva, niti zašto je Tod počinio tako užasno nasilje. Samo zna da je njen život, ali i Todov, uništen.

Nekoliko sati kasnije, Džen u očaju tone u san. Ali kada se probudi... odjednom je prethodni dan. Ubistvo se još nije desilo – i možda još ima prilike da ga spreči. Svakoga jutra, kada se probudi, Džen se nađe dalje u prošlosti, prvo nekoliko nedelja, zatim nekoliko godina pre ubistva. I shvata da je okidač za Todov užasni zločin negde u prošlosti, a njen zadatak je da ga pronađe.

„Autorka čitaocima daje priliku da reše zločin iz potpuno nove perspektive... Ovaj nesvakidašnji osvrt na sećanja osvojiće mnoge.“ – Pablišers vikli

Ukoliko ste uživali u romanima Adrijana Makintija Zamka Lanac, kao i u bestselerima Ešli Odrejn Instinkt i Šaputanja, koje je takođe objavilo Vulkan izdavaštvo, knjiga Džilijan Makalister će ispuniti vaša očekivanja.

Triler Na pogrešnom mestu, u pogrešno vreme dostupan je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading