OVO JE LUKSUZNA JAHTA LAZARA RISTOVSKOG! Glumac nakon kraha braka ovde provodi najviše vremena, a pogled sa broda oduzima dah! (FOTO)
Rajko Ristić/Alo!

Glumac Lazar Ristovski razvodi se od supruge i koleginice Danice Ristovski nakon 42 godine braka, a vest 

Pored luksuzne nekretnine na moru, koju je prošle godine renovirao, Ristovski je u braku s Danicom stekao i jahtu, na kojoj glumac posebno voli da uživa kad je u Crnoj Gori, što je u poslednje vreme sve češće.

Otkako su se razišli, Ristovski vreme uglavnom provodi u Crnoj Gori, tačnije u njihovoj kući i na brodu u Glavatičićima kod Kotora, dok je njegova sad već bivša supruga posvećena projektima u Beogradu.

Glumac svoje plovilo i ne krije, te neretko objavljuje i fotografije s broda kad god je na moru.

Kako je objasnio u ispovesti za magazin "Gloria", procenivši da su potrošili energiju koja ih je decenijama vezivala, shvatili su da je dostojanstveni razlaz najbolje rešenje.

Podsetimo, Danica i Lazar su se upoznali na prvoj godini glume, a naša glumica je jednom otkrila da se zaljubila u njegov šarm i lepotu. Venčali su se 1980. godine, a par je u braku dobio dva sina - Petra i Jovana, koji su takođe umetnici.

MISLI NA NJU I DOK JE U AMERICI! Tanja Savić se pohvalila nesvakidašnjim poklonom za Dan zaljubljenih, a jedan detalj je sve zaintrigirao!

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Драган

15.02.2022 17:32

Мало већи глисер.