MI SMO OD PRIJATELJA POSTALI PORODICA! Potresan govor Milice Milše na komemoraciji Nenadovića rasplakao je sve prisutne (VIDEO)
Ana Branković/Alo!

Glumac Nenad Nenadović umro je u 57. godini od posledica korona virusa. On je nedavno oboleo od opakog korona virusa i lečen je u bolnici u Batajnici, gde je i preminuo.

Na današnjoj komemoraciji u Beogradu, od Nenadovića su se oprostili učenici iz škole glume, Dragan Vujić Vujke, ali i koleginica iz serije "Igra sudbine" Milica Milša, koja igra Adu Kanački, a njen govor potresao je i rasplakao većinu prisutnih kao i članove njegove porodice.

- Skoro dve godine od kako smo počeli da snimamo našu seriju, mi smo od prijatelja postali porodica. Provodili smo po 12 sati dnevno na snimanju i svaki dan je bio praznik za nas - rekla je Milica plačući sve vreme.

- Kada sam znala da ću snimati s tobom, radosna sam išla na posao jer sam znala da će dan biti lep i sunčan. Ti si bio to Sunce. U svaku prostoriju, scenu i kadar ti si unosio svetlost. Tvoj dečačaki osmeh i blagi pogled činio je da se osetimo radosno i da budemo spokojni. Znam koliko si voleo ulogu Brunera jer ti je tvoj lik donosio uloge dragih i blagih ljudi, što si ti i bio i onda si imao priliku da igraš nekog ko je zao i opak - rekla je kroz suze Milica Milša.

KOLEGE I PORODICA U SUZAMA Počela komemoracija Nenadu Nenadoviću!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading