GLUMAC SE PENZIONISAO Boda Ninković nakon 40. godina okuplja bend iz mladosti i vraća se prvoj ljubavi!
Foto: Alo.rs

Čuveni glumac Slobodan Boda Ninković je ispred objektiva premijerne kamere progovorio o poslovnim projektima, predstavama koje igra, pa se dotakao brojnih tema.

Svaki čovek ima svoje ideje i poglede na svet bez obzira na to koliko je obrazovan, ali Boda ističe da je ono što ljude prosvetljuje upravo obrazovanje i čitanje.

- Obrazovanje i čitanje nam daju mogućnost da sami procenjujemo stvari i dobijemo odgovore na mnoga pitanja koja nas muče. Obrazovanje je stub i osnov svega za kvalitetan život - priča glumac.

Posle više od 40 godina, posle pobede na zaječarskoj gitarijadi, Boda je okupšio svoj bend iz mladosti, sa kojim finalizuje album koji izlazi ove godine.

- Puštati to u etar bez neke žive svirke, nema smisla. Napravićemo promociju koja će biti uživo. Ja sam počeo sa muzikom, rekao sam muzike i ušao u glumu, i u najmanju ruku je ravnopravna sa ovim poslom kojim se ja bavim - dodaje on.

Nedavno je sve iznendaio saopšzenjem da u novembru ove godine planira da se penzionište, ali to ne znači da će odustati od daski koje život znače.

- Jedan od razloga je što neću da razmišljam o prudužetku je što želim da neko mlad dođe na moje mesto. Ja ću naravno da igram i dalje, koliko mi zdravlje bude dozbvoljavalo - zaključio je Boda.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading