STRAVIČNI DETALJI MASAKRA ŠKALJARACA U ATINI Dobio je metak u čelo, glava mu je pala u tanjir
alo.rs/printscreen

Lalić je ispričao da su porodice ubijenih vođe „škaljarskog klana“ Igora Dedovića i Stevana Stamatovića praćene. Kako je naveo, locirao ih je Zvicer preko ljudi iz „službe“, a onda im saopštio imena restorana koje su obilazili kako bi ih našli. Na pitanje Miljkovića Lalić je odgovorio da su egzekutori bili Milinko Brašnjević i Ljubomir Lainović, a da su druga dvojica bila iz Zvicerove ekipe.

-Lainović je ubio Stamatovića koji je i skočio na pištolj, a Brašnjević Dedovića koji je odmah dobio metak u čelo i glava mu je pala u tanjir – rekao je Lalić.

Podsetimo, dvojica škaljaraca izrešetana su u restoranu u Atini u januaru 2020. godine, dok su večerali sa svojim porodicama. Četvorica muškaraca, maskirana kapuljačama i šalovima, ušli su u lokal i prišli stolu za kojim su sedela dvojica Crnogoraca sa ženama i decom. Naočigled gostiju i porodice, otvorili su vatru i izrešetali Dedovića i Stamatovića pred devetogodišnjim dečakom i šestogodišnjom devojčicom.

STRAVIČNI DETALJI MASAKRA ŠKALJARACA U ATINI Dobio je metak u čelo, glava mu je pala u tanjir

Alo!/Marko Metlaš

 

 

Zvicer zavrnuo Mesara i Velju za pola miliona!

Lalić je juče ispričao i kako je nakon ubistva u Atini Radoje Zvicer uvredio Marka Miljkovića i Veljka Belivuka.  Iako im je najpre obećao milion evra za tu likvidaciju, kasnije je tu sumu prepolovio!

-Zvicer je rekao da će vam dati milion, ali pošto su učestvovali i njegovi ljudi, rekao je da treba da se podeli na četiri dela. Tada ste se ti i Veljko iznervirali i Veljko je izbrisao skaj nalog i rekao mi da ga ne dajem nikom, ni Žirkoviću i Zviceru. A ti si rekao da ćeš to da rešiš jer utakmica traje 90 minuta – rekao je Lalić.

Nakon ubistva u Atini, Miljković je Lalića ispitivao o likvidaciji Ljubomira Lainovića, koji je učestvovao u masakru u Atini, a potom ubijen.

Na pitanje ko je likvidirao Lainovića, Lalić je rekao da je to uradio “kavački klan”, a da im je naredio Miljković.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading