LALIĆ IMAO POSEBAN ZADATAK KADA JE BELIVUKOVA EKIPA VRŠILA ZLOČINE "U slučaju da naiđe policija, trebalo je da izazovem saobraćajnu nesreću!"
Foto: Alo.rs

Svedok okrivljeni u postupku koji se vodi protiv Belivukove ekipe Srđan Lalić izneo je šokantne detalje na suđenju o likvidacijama te grupe, ali i načinu njihovog "rada".

Na suđenju se osvrnuo i na otmicu i na navodno ubistvo Mirka Kojića. Upitan je da li je znao tačno lokaciju na koju je trebalo da dođe Kojić kada se dogodila navodna otmica.

- Kada spominjem mesto na koje je Kojić trebalo da dođe, mislim na ceo parking, ne na tačno parking mesto. Stambeni objekat u blizini je od nas bio udaljen nekoliko metara. Ne znam na koliko metara smo videli Jankovića, ali on nije ni pristupio na mesto, jer smo ga presreli kolima, što je bila greška, jer je on trebalo da uđe sa Kojićem u auto - dodao je.

Na pitanje da li nakon otmice neko prilazio Kojićevom vozilu, Lalić je odgovorio da ne može da se seti, jer je u tom momentu bio okrenut ka ženi koja je prolazila tuda.

Upitan koji je bio njihov plan ako dođe policija, Lalić je objasnio da je njegova uloga bila da izazove sudar ukoliko policija krene za njima. Izgovor za sudar bi, prema dogovoru, trebalo da bude da se zbunio i da je izgubio kontrolu nad vozilom.

Podsetimo, suđenje se nastavlja danas u 9.30 sati pred Specijalnim sudom u Beogradu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

Komentari (0)

Loading