DA ME NE BI LIKVIDIRALI BOLJE DA NE PRIČAM KOGA SAM VIDEO U ŠILEROVOJ! Novinar otkrio KOLIKO je koštao srpski ministar i ŠTA je radio sa Dušanom Spasojevićem
Foto: privatna arhiva

"Dušan Spasojević je bio policijski agent. Imao je policijsku značku. Zaustavi ga policija, on pokaže policijsku legitimaciju a ispod sedišta automati i pištolji u torbicama", priča Katić samo jedan detalj o Spasojeviću.

Bivši urednik časopisa "Identitet", koji je u jednom trenutku kupio Spasojević, a koji je kasnije i zabranjen, rekao je da on od Spasojevića nije uzimao novac.

"Dušan Spasojević mi je 5-6 puta platio taksi kad dođem tamo da mi on da neku informaciju. Ali pare nije davao meni nego taksisti. Jednom sam bio na skijanju na Kopaoniku o njegovom trošku. Osim toga nikad jedan dinar niti sam tražio niti sam dobio od njega. A znam ljude koji su uzimali hiljade i hiljade maraka. Srpski ministar je u to vreme koštao od 5 do 50 hiljada maraka. Neverovatna je stvar da su se tada svi takmičili ko će kod njega doći u Šilerovu da se upoznaju. Svi su znali da je on široke ruke bio."

- Ko je od političara dolazio u Šilerovu, ko se kupao u bazenu, ko je pio viski?

"Da mene ne bi likvidirali idemo na sledeće pitanje. Ja ne smem ni sebi da kažem ko su ti ministri koji su dolazili tamo."

Kaže kako je opšte poznato da je dolazio Čeda Jovanović.

"Video sam ga tamo. Čak sam pričao jednom telefonom sa Spasojevićem pa mi Dušan dao Čedu da pričam sa njim. Bilo je to nesposredno posle 5. oktobra. Čeda je bio čovek za vezu Zemunskog klana", rekao je Katić tokom gostovanja u emisiji "Goli život".

Naglasio je da je odlazio 2-3 puta mesečno u Šilerovu.

"Igrao sam vaterpolo sa njima, igrao tenis. Jeo sa njima. Doduše nikad nismo išli po kafanama. Možda dva puta. Uglavnom smo jeli kod njega kući, njegova žena spremala. Ja nisam znao 90 posto stvari koje su oni radili. Ja sam znao ono što treba da znam i to sam objavljivao u novinama", rekao je Katić i dodao:

"Spasojević je postao megaloman u poslednje vreme pa je stalno govorio - ja sam najjači, pobiću sve, ubiću Đinđića, ubiću Čedu. Dovodio sam nekog poslanika iz DS-a, oko prodaje tih nekih kamenoloma i ribnjaka. Spasojević je rekao jednom prilikom - ovaj Mile mnogo dobar čovek ali je u pogrešnoj stranci, on ne zna da mu je predsednik mrtav. Nisam nikad mogao ni da pomislim da će tako nešto uraditi."

Na kraju je potvrdio da su mu Zemunci kupili belu tehniku za useljenje, da je Legija je beskrajno duhovit i zanimljiv čovek i da su Zemunci svojevremeno poklonili Vojislavu Šešelju pare za predsedničku kampanju i jedan pištolj.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading