ČANAK POSLE CRKVE NAPAO I VUČIĆA Lideru LSV smeta predsednik Srbije na Cetinju, a Mila Đukanovića jedva čeka da vidi
Printskrin

Čanak je naveo i to da ne zna da li će Milo Đukanović biti na Cetinju, ali da je on predsednik Crne Gore i da u tome ne vidi problem, a na pitanje zašto bi da bi odlazak predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, na Cetinja bila pretnja po stabilnost a da to nije dolazak Đukanovića koji takođe nije verniik, kaže da to nije za poređenje jer je, Đukanović predsednik Crne Gore, a u njoj se održava uštoličenje.

"Zašto bi Vučić dolazio na verski događaj u Crnoj Gori kao predsednik Srbije u kojoj su crkva i država razdvojeni, osim ako nije reč o državnom projektu. E onda je situacija sasvim drugačija, ali predsednik Vučić u tom slučaju mora pokazati da li poštuje Ustav jer odlaskom u drugu zemlju, nepozvan, jer njega mora pozvati Milo Đukanović, pokazao bi da to nema veze sa verom već samo sa tim da se iz svih oruđa ide da Crna Gora nestane, a koliko ja znam Crnogorce, to neće moći", rekao je Čanak za Tanjug.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Lule

31.08.2021 15:06

Čanak se rodio kao budala I umreće kao budala.Šta drugo reći za njega?

Miško

31.08.2021 15:38

Govno obično... Vepar jednom ,vepar uvek...

Mikabg

31.08.2021 20:57

Gospodine Čanak, uz to da ste nevernik, produžena ruka stranih agentura, sada zabranjuje te čoveku koji je SPC pomogao oko završetka hrama Svetog Save da prisustvuje ustoličenje Mitropolita? Za razliku od vas gospodina Vučića često viđam u crkvi!!!???

Pera

31.08.2021 20:57

Čanak ne vernik ide na cetinje da podrži ne vernike koji udaraju na hrišćane. ZAMISLITE DA ŽIVITE U MRAKU KAO OVAJ

Cica Mrsoje

31.08.2021 22:23

Stvarno je tesko ziveti slusajuci ovakve budalastine nekoga ko misli da ima nesto pameti u glavi pa mu je dozvoljeno da lupeta .Zasto se u opste daje bilo kakav medijski prostor takvim samozvanim intelektualcima. Za takve glupane su u mom mestu govorili: Pametan ko Zarkovi konji. Da se konji ne uvrede...

Duda

01.09.2021 11:22

Parazitu jedan, zasuci rukave pa zaradi nesto svojim rukama a ne uvlaceci se u guz...u neprijateljima ove drzave. Krmak.

Mile

05.09.2021 00:10

Čanak je magarac sa velikim ušima i malim mozgom