SVE JE JASNO Evo sa kim se nalazi i šuruje izdajnik Krivokapić! (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Koliko je DPS politički bliži premijeru Zdravku Krivokapiću mogli smo da vidimo u nedelji koja je za nama kada se sreo sa gradonačelnikom Pljevalja Igorom Golubovićem i gradonačelnicom Danilovgrada Zoricom Kovačević.

Oboje istaknuti funkcioneri DPS-a, a na fotografijama se vidi kako Krivokapić ne skida osmeh s lica prilikom tih susreta.

Isti taj Krivokapić nije se sreo prilikom posete Nikšiću sa prvim čovekom tog grada Markom Kovačevićem koji je bio na njegovoj izbornoj listi i koji ga je kao poslanik glasao za premijera!

Dan pre radne posete Pljevljima, Zdravko Krivokapić je boravio u Nikšiću i posetio tamošnje vatrogasce koji se danima bore sa požarima u tom gradu. Ni tog dana, baš kao ni prethodnih meseci koliko Kovačević obavlja funkciju prvog čoveka grada pod Trebjesom, premijer nije našao za shodno da organizuju radnu posetu Nikšiću tokom koje bi porazgovarao sa Kovačevićem.

A imali bi o čemu porazgovarati, jer je DPS u prethodnih 20-ak godina na svaki način devastirao Nikšić.  Međutim, Krivokapiću očigledno ne pada na pamet da razgovara o potrebama Nikšićana sa predsednikom Opštine koji dolazi iz redova DF-a.

SVE JE JASNO Evo sa kim se nalazi i šuruje izdajnik Krivokapić! (FOTO)

Foto: Printscreen

 

Ali zato sa prvim čovekom Pljevalja, DPS-ovim vojnikom, Krivokapić se susreće bez imalo zazora i obećava istom svesrdnu pomoć, zaboravljajući pritom kako su se Golubovićeva partija, a sam Golubović ophodili prema vernom narodu u Pljevljima tokom litija.

Zaboravio je Krivokapić  i to da je upravo Kovačević stajao iza njega 30. avgusta kada se u Srpskoj kući proslavljala pobjeda tadašnje opozicije.

Ko bi rekao da će se Krivokapić godinu dana kasnije redovnije sastajati sa DPS-ovim funkcionerima, pa i samim šefom, negoli sa ljudima sa kojima je učestvovao u predizbornoj kampanji prošlog ljeta?

Takođe, samo par dana kasnije premijer se sastao i sa gradonačelnicom Danilovgrada Zoricom Kovačević, istaknutim DPS kadrom u borbi protiv srpstva i SPC-a.

Naime, predsednik Vlade Zdravko Krivokapić boravio je juče u radnoj poseti Opštini Danilovgrad, zajedno sa ministrom ekonomskog razvoja Jakovom Milatovićem, gdje su ih dočekali predsednica Opštine Zorica Kovačević, predsednik Skupštine opštine Zoran Bošković i potpredsednica Opštine Nataša Milonjić Drašković.

Ništa tu ne bi bilo čudno da Zorica Kovačević nije prepoznata kao udarna pesnica DPS-a u Danilovgradu.

Ona je krajem februara ove godine u tom gradu predvodila protest 10-ak komita protiv SPC i Mitropolije Crnogorsko-primorske.

Ona je tada zapretila izlaskom na ulice kako bi se od Crkve oduzela groblja u danilovgradskoj opštini.

Očigledno premijeru koji je došao na tu funkciju upravo zahvaljujući SPC-u i srpskim glasačima ne predstavlja problem da bude u dobrim odnosima sa DPS kadrovima koji istinski mrze Srbe i SPC.

Štaviše izuzetno je srdačan pri susretima sa njima.

Sve ovo i više nego očigledno inicira ka sklapanju koalicije DPS-a, Zdravka Krivokapića i njegovih “ekspertskih” ministara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading