ZA SAVRŠEN BRONZANI TEN: Kako se nanosi losion za samopotamnjivanje?
Foto: Shutterstock

Ovi osnovni saveti će vam pomoći da nanesete sredstvo za samopotamnjivanje kako biste dobili ravnomernan ten i dugotrajnije rezultate. Pratite ove korake:

Koristite rukavicu za piling kože pre nanošenja sredstva za samopotamnjivanje. Upotreba proizvoda za piling takođe će pomoći u uklanjanju mrtvih ćelija kože. Više se posvetite pilingu tamo gde vam je koža najdeblja, na laktovima, kolenima i gležnjevima.

Sušenje kože pre nego što nanesete kremu za samopotamnjivanje pomaže joj da se ujednači.

Nanesite sredstvo za samotamnjenje u delovima (kao što su ruke, zatim noge, a zatim torzo). Umasirajte kremu za samotamnjenje u kožu kružnim pokretima.

Izbeći ćete dlanove narandžaste boje tako što ćete oprati ruke sapunom i vodom nakon što završite sa nanošenjem sredstva za samopotamnjivanje na svaki deo tela.

Za prirodan izgled, morate lagano proširiti i dobro utrljati losio od zglobova do ruku i od članaka do stopala.

Razblažite sredstvo za samopotamnjivanje na kolenima, gležnjevima i laktovima, jer ova područja imaju tendenciju da upijaju više sredstva za samopotamnjivanje od ostatka kože. Za razblaživanje, lagano protrljajte vlažnim peškirom ili nanesite tanak sloj losiona uz kremu za samopotamnjivanje.

Sačekajte najmanje 10 minuta pre nego što se obučete. U naredna tri sata najbolje je da nosite široku odeću i pokušajte da izbegnete znojenje.

Nanesite kremu za sunčanje svaki dan. I dalje morate zaštititi kožu kremom za sunčanje. 
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading