EVO KAKO DA RADIJATOR OPET BUDE BEO I NOV Samo jedana stvar je dovoljna da vrati stari sjaj, a kuća će predivno da miriše
Shuterstoock

Kako učiniti da opet budu beli i kao novi? Zapravo, moguće je to postići za par minuta i to potpuno neočekivanim sredstvom!

Možete reći mnogo toga lošeg za društvene mreže, ali činjenica je da sa njih potiče mnogo genijalnih trikova i saveta. Takav je i ovaj, sa Fejsbuk grupe koja okuplja fanatike čišćenja spremne da probaju sve moguće i nemoguće kako bi postigli vrhunski sjaj i čistoću svog doma.

Ova žena tako je otkrila kako čisti svoje radijatore i vraća im prvobitni sjaj, a za to joj treba – omekšivač za veš.

"Uzela sam malo tople vode i u nju dodala malo omekšivača za veš. Sve sam ubacila u bočicu sa raspršivačem, prsnula na radijator i obrisala krpom. Sve tvrdokorne i stare mrlje nestale su u roku od par minuta, a moj stari radijator izgleda kao nov", ponosna je ova žena.

"I ne samo da mi radijator izgleda kao nov, već mi cela prostorija divno miriše. Omekšivač za veš je inače sjajan jer ima dovoljno deterdženta da obriše fleke, ali ne dovoljno da oštetni farbu, zato ga koristim za sve i svašta", piše ova žena, a njen trik oduševio je celu grupu i svi koji su ga isprobali uveravaju da radi.

Komentari (0)

Loading