VIŠE NIJE U MODI DEKOLTE NA KAKAV STE NAVIKLI Razočarane su mlade žene, ali su one starije oduševljene
Foto: Shutterstock

Lepota ovog trenda je u tome što može biti suptilan ili drzak u zavisnosti od toga koliko kože želite da pokažete

Izrezi na neočekivanim mestima novi su "goli" trend u 2021. godini, već proslavljen na modnim pistama. Ako razmišljate u koje trendove vredi investirati za leto, nemoj te prevideti ovaj stil: izreze na odeći. Lepota ovog trenda je u tome što može biti suptilan ili drzak u zavisnosti od toga koliko kože želite da pokažete.

Dizajneri su predstavili izreze na raznim neočekivanim mestima na odeći kao jedan od najočitijih trendova, viđen na svemu, od topova do haljina.

Ovi minimalni, ali upečatljivi detalji koji otkrivaju delić kože dobrodošli su stilski pomak i zapravo vrlo nosivi, seksepilni, ali ne i vulgarni.

Tokom nekoliko godina, dok se modna ljubav prema izrezima stišavala, trend je polako gubio popularnost, ali vrhunski dizajneri ga uveliko vraćaju.

Na pistama za proleće/leto 2021., brojna su velika imena podržala taj povratak, uglavnom za večernju odeću, ali se to bez problema se prebacilo i na dnevne komade, od letnih topova do haljina, piše Miss7.

Na Versaćeovoj modnoj pisti, Gigi Hadid prošetala je u crnoj haljini, otkrivajući samo gornji dio trbušnjaka kroz prorez na materijalu. I kod Saint Laurenta, Christophera Kanea i Alexandera McQueena, večernja odeća dobila je razne izreze u obliku proreza, praznina i neočekivanih dekoltea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Dizajneri su se držali neutralnih tonova i jednostavnih tkanina. Neke varijante s pista uključivale su geometrijske izreze dekoltea i asimetrične kose trake. Iako su se neki dizajni mogli pohvaliti maksimalnim izrezima s rupama i mrežama, ovaj je trend najbolji sam za sebe kao istaknuti detalj kojem ćete sami odrediti meru.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading