Stanija i Marko
Ata images

Početak pete sezone rijaliti programa „Zadruga“ obeležio je ulazak dobro poznatih rijaliti lica upamćenih po višegodišnjim televizijskim skandalima, a jedno od najvećih iznenađenja svakako je starleta Stanija Dobrojević koja je po sopstvenoj želji poslednja stigla na imanje u Šimanovcima.

Osim što je zahtevala da se poslednja pridruži cimerima i time skrene pažnju na sebe, Dobrojevićeva je uspela da dogovori 30.000 evra za jednomesečni boravak u „Beloj kući“, saznaje Alo!.

Kako izvor tvrdi, Stanija se dugo premišljala da li da prihvati poziv produkcije, ali je posle višenedeljnog pregovaranja uspešno dogovorila najveći honorar i pristala da bude deo poslednje sezone.

- Stanija je, kao i svake prethodne sezone, dobila poziv da uđe u „Zadrugu“, ali nije bila za to. Dogovorila je sastanak sa produkcijom par nedelja pre početka poslednje sezone, ali ni na kraj pameti joj nije bilo da će uspeti da se dogovori sa produkcijom. Verovala je da joj neće dati honorar koji traži budući da isti nisu želeli da joj plate kada je dogovarala ulazak u Zadrugu 4. Ipak, predložila je da uđe na mesec dana za 30.000 evra, što je posle par nedelja na sopstveno iznenađenje uspela da ugovori uz niz obećanja koja je dala produkciji - priča izvor koji otkriva detalje starletinog plana vezanog za učešće.

NAPOKON SE SAZNALO Evo koliko je para Stanija uzela od Željka Mitrovića za Zadrugu!

Promo

 

 

- Stanija je iskusan rijaliti igrač i ozbiljno je shvatila ulogu u ovoj sezoni „Zadruge“. Svesna da traži 1.000 evra dnevno, što je ujedno i najveći honorar u sezoni, morala je da ponudi mnogo toga kako bi produkcija pristala da plati tako visok iznos. Uspela je da osigura odličnu zaradu i ugovor po želji obećanjem da će rasturiti veze svim zauzetim cimerima i svakodnevno ratovati s aktuelnim učesnicama - navodi izvor i otkriva da je zadrugar Stefan Karić prvi kom će starleta pokušati da uništi vezu sa misicom Jovanom Ljubisavljević.

- Kako ima samo trideset dana da ispuni obećanje dato čelnicima televizije, Stanija je već napravila plan i program svog jednomesečnog boravka u rijalitiju. Prvi kog će svim silama pokušati da obrlati je Stefan Karić koji je u Zadrugu 5 ušao bez devojke Jovane - zaključuje izvor za Alo!.

Botoksirana na kompenz

Kako Alo! saznaje, starleta je pred ulazak u „Zadrugu“ odradila kompletan remont lica, pa su tako mnogi primetili da Stanija ne može da se nasmeje od količine botoksa koji je stavila u lice i čelo. Ona je, naravno, sve ovo odradila na kompenzaciju, pa se očigledno vodila onom starom „što je džabe i bogu je drago“.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Stanijin sluga

07.09.2021 11:27

Daj da joj dam 1000e da je oplodim