ISPLIVALI SNIMCI SA SIGURNOSNIH KAMERA Maja i Car su upali u raspravu koja se završila tučom, a evo kako je ona izgledala! (VIDEO)
Printscreen

Bivši zadrugari Maja Marinković i Filip Car prošle nedelje napravili su haos u austrijskoj prestonici, kada su se potukli u stanu u kojem su odseli, a scena koja se odigrala u zgradi bila je zastrašujuća. Ovo, međutim, nije bio jedini ovakav slučaj, pa se slično dogodilo i u Beogradu.

Maja i Filip, koji su nedavno otpočeli emotivnu vezu, najpre su u Beču imali verbalni okršaj, koji se potom pretvorio u fizički. Marinkovićeva je plakala i urlala na sav glas, a njeni krici odzvanjali su čitavom zgradom, zbog čega su pojedine komšije izašle iz svojih stanova.

ISPLIVALI SNIMCI SA SIGURNOSNIH KAMERA Maja i Car su upali u raspravu koja se završila tučom, a evo kako je ona izgledala! (VIDEO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Oni su zatim rekli da će zvati policiju, ali za sada nije poznato šta se nakon toga dogodilo i da li je policija zaista došla. Maja se zatim srušila na pod, a Filip Car ju je, samo u donjem vešu, vukao po hodniku, dok su vrata stana sve vreme bila otvorena. Maja je potom javno priznala da je došlo do sukoba.

Majin otac Radomir Marinković Taki je za gore navedeni portal prokomentarisao buran odnos ćerke i Filipa.

- Nisam upućen u to što se dogodilo. Maja mi je samo rekla da su se posvađali, ali ako se to desilo to je strašno. Na Maji nisam primetio ni modrice ni ogrebotine, delovalo je normalno. Šta se desilo, Boga pitaj? Njih dvoje su sada u dobrim odnosima, sinoć sam ih zajedno vozio u bioskop. Nemam mišljenje o njemu, ako je dobar mojoj ćerki, meni je još bolji - kazao je Taki.

Ovo nije jedina tuča koju su Maja i Filip nedavno imali. Nekadašnji zadrugari Branislav Radonjić Brendon i Jelena Krunić snimili su video, koji su potom postavili na društvene mreže, u kojem su opisali šta su Maja i Filip radili kad su došli kod Brendona u goste.

Brendon i Jelena su otkrili da je Maja, malo nakon napuštanja stana, udarala glavom iz sve snage "kao nekad u Zadruzi za onim što mu je rasturila brak", aludirajući na aferu sa Janjušem, te da je urlala, dok su se ona i Filip bacali jedno na drugo u hodnicima zgrade u jeku sukoba.

Podelili su i snimke sa sigurnosnih kamera, koje možete videti u nastavku, a u kojima se vidi njihov sukob.

MAMA MILICE TODOROVIĆ NARUČILA UNUČE Pevačica objavila mamin zahtev, pa joj odgovorila još boljom porukom! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ceca

01.09.2021 10:50

Zasto se bavite tim nebitnim ljudima.Ko su oni da im dajete na znacaju