OVO JE SVIMA PROMAKLO! Žestoka svađa Bore i Milice, Kemezova pobesnela kada je čula sa kojom zadrugarom ide na more, on momentalno napustio studio!
Printscreen

Drugoplasirana Milica Kemez gostovala je u emisiji sa svojim bivšim izabranikom Borom Santanom, a za vreme reklama nastao je haos.

Njih dvoje su u višečasovnom razgovoru sa gledaocima otkrivali sve nedoumice o svom odnosu i razmiricama, ali i aferi sa Milicinom sestrom Mirelom. Još uvek se nisu zvanično pomirili, a tokom emisije su se u više navrata peckali i prozivali.

Printscreen

 

Milica je bila revoltirana Borinim ponašanjem i priznanjem da putuje u Budvu na more sa društvom i Jelenom Pešić, ali bez nje. Ona je tokom reklama osula paljbu po Santani, nakon čega je on napustio studio.

- Šta sam ti loše uradila? Koju sujetu ja imam? Ti si sujetan! Pitam te, šta sam ti ja loše uradila, odgovori mi sad! Nisam ti ja kriva za to kako te ljudi vide! - urlala je Kemezova.

Komentari (1)

Loading
Mili

19.08.2021 15:42

Milice pusti tu budalu samo neka ide glavu gore i bezi sto dalje od te protue jer nije za tebe, bolje budi sama i nadji srecu u radu, ljubav ce doci po sebi ne brini..