EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO Zoran Slavnić, otac kontroverznog zadrugara, izvukao korist iz rijalitija
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Iako iza sebe ima zadivljujući košarkašku karijeru, Zoran Moka Slavnić je u žižu medijskog interesovanja došao ponovo početkom septembra prošle godine, kada je njegov sin Zvezdan ušao u Zadrugu 6.

Kako su se skandali koje je Zvezdan pravio nizali jedan za drugim, Slavnić senior je sasvim logično postao njihov komentator. Pažljivo prateći dešavanja, on je gotovo uvek stajao na stranu svog sina i podržao je njegov javni raskid, kao i vezu za upola mlađom Anđelom Đuričić. Izvor blizak Moki za Rijaliti plus otkriva pozadinu ove podrške i tvrdi da je Slavnić pronašao način da profitira od Zadruge.

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO Zoran Slavnić, otac kontroverznog zadrugara, izvukao korist iz rijalitija

Scenario/Facebook/Prinscreen/Ilustracija

 

- Otkako je podržao Anđelinu i Zvezdanovu vezu Moka je ušao i u komunikaciju s fanovima Zadruge. On je putem društvenih mreža na vezi s administratorima i članovima stranica koje podržavaju njegovog sina i mladu Crnogorku i od njih ima višestruku korist - počinje izvor, i dodaje:

- U početku su komunicirali na nivou puke moralne podrške, a i ispitivali su ga šta sve Zvezdan voli kako bi mu slali poklone u „belu kuću“ što je manir fan-stranica, posebno iz dijaspore, i njihovih članova koji pasionirano prate Zadrugu i svoje omiljene likove.

Zoranu Slavniću su se dopali ljudi koji navijaju za njegovog sina i imaju opravdanje i razumevanje za sve što je uradio, pa je sve češće u kontaktu s njima.

- Moka uživa u komunikaciji s fanovima svog sina i njegove devojke. Svakodnevno se čuje posredstvom video-poziva s ljudima iz Nemačke, Austrije, Švajcarske, a počeo je zbog toga i on sam da profitira - kaže izvor, i dodaje kako:

- Pošto javno podržava njihovu vezu, podrška Zvezdana i Anđele se ujedinila i počela da šalje poklone i Slavniću senioru. Stižu mu pokloni u vidu garderobe, paketi sa slatkišima, a neretko dobije i neku novčanu donaciju - završava izvor, koji navodi da je i Moka imao koristi od skandala u koji je umešan iako nije direktni učesnik rijalitija.

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO Zoran Slavnić, otac kontroverznog zadrugara, izvukao korist iz rijalitija

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Da mi treba 50.000 evra, fanovi bi mi dali

Zoran Moka Slavnić ne krije da je u komunikaciji s fanovima svog sina i o njima ima veoma lepo mišljenje.

- Zvezdan ima ogromnu podršku u dijaspori i da meni treba 50.000 evra, oni bi za sedam dana to za mene skupili. Ima veliku podršku iz Geteborga i Beča, ali i iz Amerike i Kanade. Svi pokloni koje Zvezdan i Anđela dobijaju koštaju od 6.000 do 8.000 evra - rekao je nedavno Moka u jednom intervjuu za Hajp televiziju.

HAOS I SKANDAL Bivši učesnik Zadruge objavio snimak potpuno gole Maje Marinković kako urla i vređa Takija na telefon (VIDEO 18+)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading