BORBA ZA ISTINU NIJE GOTOVA, TEK SMO POČELI! Oglasila se Danijela Štajnfeld, glumica više ne može da ćuti, poslala brutalnu poruku javnosti (FOTO)
Foto: Alo!/PrintScreen

Zamenik Apelacionog tužioca odbacio je prigovor advokata Danijele Štajnfeld na rešenje o odbačenoj krivičnoj prijavi protiv glumca Branislava Lečića, a glumica je sada iznela svoj stav.

Naime, Danijela se danas oglasila na društvenim mrežama gde je podelila svoj tvit koji je nastao onog dana kada je odbačena krivična prijava protiv Lečića koji glasi.

- Na nama je da sada konačno razumemo sve razloge ćutanja žrtava koje su svuda oko nas, a koje bi, da ih upitate, negirale sve traume koje su proživele ili ih još uvek proživljavaju, lagale Vas u oči, samo da ne dožive ovo sto sam ja danas doživela - napisala je glumica tada, a danas je uz ovaj tvit dodala komentar:

- Borba za istinu i pravdu nije završena, ovo je tek prvi čin - poručila je Štajnfeldova.

ZOVEM SAMO ONE KOJI SU MENE ZVALI! Goca jasno stavila do znanja da li će kontaktirati Cecu povodom gala proslave, otkrila jedan detalj nepoznat javnosti.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mila M

04.08.2021 02:04

Znam da si potresena ovom sramnom odlumom, ali ako ti nesto znaci veliki broj ljudi zna da je istina. Glavu gore. Mi ti verujemo