ZOVEM SAMO ONE KOJI SU MENE ZVALI! Goca jasno stavila do znanja da li će kontaktirati Cecu povodom gala proslave, otkrila jedan detalj nepoznat javnosti
Alo/E-Stock

Pevačica Goca Božinovska otkrila je da će venčanje njenog sina Mirka Šijana i njegove trudne verenice Bojane Rodić biti gala, a zatim je prokomentarisala i da li će pevačica Ceca Ražnatović biti među zvanicama na slavlju.

Goca je istakla da će venčanje i krštenje biti nakon što se njena snajka Bojana porodi.

- Kada budemo najavili venčanje, mi ćemo najaviti. Neće biti intimnije, biće gala venčanje, ali prvo čekamo da se Bojana porodi. Nećemo moći sad ništa da pravimo pred njen porođaj. Bojana za desetak dana treba da se porodi. Nakon toga ćemo da pravimo krštenje i svadbu i sve - rekla je Goca za Telegraf.

ZOVEM SAMO ONE KOJI SU MENE ZVALI! Goca jasno stavila do znanja da li će kontaktirati Cecu povodom gala proslave, otkrila jedan detalj nepoznat javnosti

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako na svadbi Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić, inače Bojanine rođene sestre Goca nije bila pozvana, upitana je da li će ona na slavlje svog sina i snajke ipak zvati Cecu.

- To je kao da me pitate da li ću sutra da skuvam ručak. Zvaću one koje su i mene zvali i koji treba da dođu. Sad, da li je u pitanju Ceca ili Persa, nije bitno ko je - rekla je pevačica, te kako izgleda, Goca koleginicu neće zvati, ali će možda biti pozvana od strane porodice Rodić.

MANJE POZNATI DETALJI IZ BRESKVICINOG ŽIVOTA! Roditelji otkrili kakva je poznata pevačica privatno, morale da se umešaju i komšije!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading