Branislav Lečić
Foto: Printscreen/Foto: K1

Glumac Branislav Lečić šokirao je izjavom gostujući na jednoj televiziji, a glavna tema su bile tužbe protiv njega.

On se na samom početku osvrnuo na skandal sa Danijelom Štajnfeld, a potom obelodanio tvrdnje da je ona registrovana prostitutka!

Strašno je to kod Milene Radulović koja je saznala u policiji da je to nameštaljka Danijele. Meni se u pozorištu izvinila Milena, ali kada su se pojavili mediji, ona se uplašila i negirala da je to rekla. Taj zverski odnos bez mozga je ušao u društvo. Tu se stvara atmosfera gde jedan drugog treba da uništite. Mi smo izgubili odnos sa prirodom. Ukinuli smo dušu, ukinuli smo emociju. Danijela Štajnfeld je registrovana elitna prostitutka. Ja sam tu informormaciju dobio iz MUP-a. Ako je neko spreman da prodaje svoje telo, onda će prodati i dušu za mnogo veće pare. Naravno, ne mora da znači da prostitutka ne može biti silovana, ali njen moral se svakako dovodi u pitanje - rekao je Branislav Lečić, a potom se dotakao i Anđele Jovanović.

Branislav Lečić

Foto: K1

 

Ja ne bih bio čovek da me to ne boli. Šta oni podržavaju? Je l podržavate to da se nekome ukine pravo na rad?  Sledeće pitanje je njeno pravo da bira sa kim će da radi. Pitanje izbora je slobodan, ali to se radi na vreme. Ja sam potpisao ugovor, a osam sati pre toga dobijam informaciju da ona ne želi. Slobodan izbor, da, ali ne na neprofesionalan način. Ako je razlog podrške Anđeli to što me smatraju krivcem zbog onoga što je bilo sa  Danijelom, onda je to potpuno ludilo. Sama optužba je kazna i ne obazire se ni na kakve činjenice. Jel ja treba da budem kolateralna šteta? Jel želite da me vidite mrtvog? Jel to satisfakcija? Gde je kraj? Glumci su počeli jedni druge da jedu, što je sramota za profesiju! Ta solidarnost oko rada je nešto što mora da pripada našoj zajednici. Ne možete na laži da zidati svoja poverenja!- rekao je Lečić za "Informer".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading