DEMANTOVALA ĆERKU! Majka Danijele Štajnfeld u šokantnoj izjavi otkrila sa kojom vizom je glumica otišla u Ameriku i obelodanila potpuno nove detalje!
Alo/printscreen

Danijela Štajnfeld je u svojoj izjavi rekla kako ona spada u „odliv mogzova“ iz Srbije, a njena majka, Marija Štajnfeld, u policiji je izjavila da joj je ćerka otišla za SAD sa turističkom vizom.

U Ameriku sam otišla preko imigracionog programa za talente - izjavila je tada Danijela.

Marija Štanfeld opovrgla je navode svoje ćerke, u službenom iskazu koji je dala inspektorki, tokom predistražnih radnji izjavivši da je njena ćerka u Ameriku otišla sa turističkom vizom.

Branislav Lečić je pre nekoliko dana javno rekao da pouzdano zna da je Danijela Štajnfeld otišla u Ameriku sa turističkom vizom.

DEMANTOVALA ĆERKU! Majka Danijele Štajnfeld u šokantnoj izjavi otkrila sa kojom vizom je glumica otišla u Ameriku i obelodanila potpuno nove detalje!

Alo.rs

 

- Ovaj podatak je proveren. Znam pouzdano. Osim što ne postoji „imigracioni program za talente“ i što imam saznanja da je otišla sa turističkom vizom, a ostala kao imigrant ili azilant, takođe je njena majka potvrdila u predistražnim radnjama u policiji da je Danijela otišla sa turističkom vizom, kod tetke u Ameriku, a da ne zna kada je tražila boravak - rekao je Branislav Lečić. Zamolili smo ga za iskaz njene majke i poslao nam ga je.

Iz iskaza je zaključeno da je policija pitala Danijelinu majku o vrsti vize sa kojom je Danijela otišla u Ameriku.

Mediji su pisale početkom juna, kako je, prema saznanjima koja su dobijena od nekoliko sagovornika, Danijela Štajnfeld tražila azil u Americi, na osnovu silovanja, te kako je se za ovaj korak pripremala još u Srbiji. Takođe je tada otkriveno da postoji pisani trag kako je prijavila silovanje 8. maja 2012. koje se navodno dogodilo veče pre toga, i da u istoj prijavi opis silovatelja ni po čemu ne odgovara opisu Branislava Lečića.

Podsetimo, Danijela je tada dematnovala ovu priču, i to u Nedeljniku, 23. juna.

VIŠE NE IZGLEDA OVAKO! Helena Topalović potpuno promenila imidž, posećuje svetinje sa 10 godina starijim suprugom, a ovaj detalj sve je šokirao!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
ex

12.11.2021 15:50

Ufff. Sad kad se oni koji su je bezrezervno podrzavali okrenu protiv nje. Bice opet bezanija u Ameriku. Ako je uspela da dobije papire na "silovanje". Ali i americka ambasada prati vesti, a laziranje podataka povlaci oduzimanje dozvole boravka.