Branislav Lečić
Foto: Printscreen/PrintSrceen

Glumac Branislav Lečić juče je u emisiji uživo govorio o koleginici Danijeli Štajnfeld koja ga je optužila da ju je silovao 2012. godine.

Branislav je tvrdio da ima izveštaj na kom se Danijela nalazi u katalogu elitnih prostitutki u kom postoje eksplicitne fotografije i cenovnik usluga.

Nakon ove emisije svi su čekali Danijelinu reakciju, a ona se sada oglasila na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Danijela je objavila je fotografiju sa partnerom, te dopisala tekst na engleskom jeziku.

- Ovo je nečiji momak. Ja sam mali Grinč - dopisala je Danijela aludirajući na popularnog lika iz knjige "Kako je Grinč ukrao Božić!".

Podsetimo, Branislav je pre dve godine oslobođen optužbi jer je zaključeno da je prijava bila lažna, a juče je o koleginici rekao sledeće:

- Ja jako poštujem žene i ne bih nikada voleo da pričam o tome... Ali sam ja dobio takav izveštaj. Zašto ne postoji interesovanja da se ispita ta stvar, ja u to ne ulazim, ali to je činjenica koju su mi rekli odgovorni ljudi. Postoje eksplicitne fotografije i cenovnik usluga. I eto, pojavi se neko tog pedigrea, i poželi da vam uništi život - istakao je Lečić kod Jovane Jeremić.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nena

17.12.2023 14:29

Sta reci o ovom matorom luzeru, osim da je bljak. Gadi mi se, fuj. Cenila sam ga zaista kao glumca, ali posle ovoga, NE GLEDAM NISTA GDE ON GLUMI. Jos i vredja devojku, dotakao dno. Fuj