BRANISLAV OBJAVIO PREPISKU SA DANIJELOM! Lečić obelodanio šta mu je koleginica pisala: Ne spominji nikome da sam došla u Beograd!
Printscreen

Glumac Branislav Lečić objavio je na društvenim mrežama deo prepiske koju je vodio sa glumicom.

Naime, kako Lečić tvrdi na svom Tviter nalogu, incijalni mejl Štajnfeldova mu je poslala 12. decembra 2016. godine.

U mejlu za koji glumac kaže da je deo dokaznog materijala koji je policija pribavila veštačenjem njegovo telefona, između ostalog stoji:

- Leko! Nadam se da ti radi ova adresa - nemam tvoj broj mobilnog. Sto godina! Kako si, dragi Leko, šta ima? Ja sam dobro, srećna u Njujorku i sad u kratkoj poseti roditeljima, sletela juče. Neki producenti su zainteresovani da prave Dnevnu zapovest - film! Pričaću ti kako su došli na tu ideju - ta produkcija će sigurno praviti post war film, tako da traže scenario. Sve je još na pregovorima - ako si ti inicijalno zainteresovan, i pisac Đurđević, onda pričamo dalje - stoji u objavi koju je Lečić objavio na pomenutoj mreži.

U nizu tvitova objavljenom na toj društvenoj mreži, Lečić je objavio i deo mejla u kojem Štajfeldova poručuje Lečiću da bi volela sa njim lično da priča, pa da zbog toga zajedničkim poznanicima ne pominje da se ona na kratko vratila u Srbiju.

Mejl se završava rečima "Ljubim te puno", a Lečić je objavio i deo svog odgovora Štajnfeldovoj.

GNUSNO SU ME NAPADALI! Branislav Lečić optužio Danas, Novu i N1 da su ga rastrgli u jeku skandala, glumac izneo šokantne detalje!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading