A SAD KREĆU TUŽBE! Branislav Lečić najavio sledeći korak, evo koga će sve procesuirati zbog povrede časti i ugleda!
Foto: ATA Images

Glumac Branislav Lečić poslao je javno saopštenje u kom je naveo da će svako ko bude vređao njegov čast i ugled, kao i svako ko je to radio mesecima unazad biti procesuiran.

Glumac Branislav Lečić poslao je zvanično saopštenje javnosti u kom je rekao da je primoran da reaguje kako bi skinuo ljagu sa svog imena i odbranio čast i ugled koji su mu narušeni zbog optužbi glumice Danijele Štajnfeld za silovanje, pri tom se pozivajući na pravosnažnu odluku Višeg javnog tužilaštva u Beogradu koje je utvrdilo da glumac nije silovao Štajnfeldovu.

Naime, Lečić je naveo da će svako ko šteti njegovoj časti i ugledu biti procesuiran, počevši od prvog dana kada je počela celokupna priča o silovanju mlade glumice. Glumac je napisao:

Nakon najnovijih dešavanja u kojima se vodi najbrutalnija kampanja protiv mene, obaveštavam javnost sledeće:

 

 

- Primećujem da se pojedinci pozivaju na pravnu državu i druge prozivaju zbog nepostojanja iste. Uslov pravne države je poštovanje pravosudnih odluka.


Svi ste upoznati sa pravosnažnom odlukom Višeg javnog tužilastva u Beogradu kojom je utvrđeno da nikakvog silovanja, sile ili bilo čega drugog nije bilo i da je Danijela Štajnfeld iznela strašne neistine, a samim tim je počinila krivično delo lažnog prijavljivanja (def.: Zabranjeno je podnošenje krivične prijave za delo za koje podnosilac zna da nije izvršeno).

Nakon svega, posle pravosnažne odluke i Apelacionog javnog tužilaštva, jasno je bilo da neće biti lak proces skidanja užasne i nepravedne ljage sa mog imena. Bio sam spreman na to, ali ne i na ovo besprizorno ponašanje na koje sam prinuđen da odreagujem.

Ne samo od danas, ili unazad par dana, od prvog dana - 22. marta 2021., svako ko je iznosio ili pronosio što god iz mog ličnog života, a što škodi mojoj časti i ugledu, i dovodi do teških posledica, biće krivično procesuiran zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo iz člana 172 KZ RS.

Pored toga, protiv svakog prijavljenog za gore navedeno krivično delo ili drugo krivično delo na moju štetu, biće podneta tužba za naknadu štete za povredu časti i ugleda.

DARA BUBAMARA POKAZALA LUKSUZNI STAN U KOME ŽIVI Sve pršti od raskoša, mnogi bi joj pozavideli na ovakvom domu! (VIDEO)

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ana

21.11.2021 19:52

A hoce i Merimu Isakovic da tuzi? Bas me zanima..Podrska za Danijelu!

Suri

22.11.2021 02:39

Moje je pravo da ne verujem Lecicu a da verujem Danijeli i Merimi Isakovic, jednostavno ovoliko likovanja i uzivanja u presudi nekog sudije iz Srpskog Pravosudja (Svi znamo da su to Malovickini kadrovi) je sprdnja i nakaradno uzivanje .