BRANISLAV LEČIĆ ZGROZIO JAVNOST POSLEDNJIM IZDANJEM: Bela kosa, brada, oronulo lice - svi u neverici, ŠTA MU SE DESILO? (FOTO)
Printscreen

Od prvoga trena kada se pojavio na javnoj sceni Branislav Lečić imao je "ono nešto" što pripadnicama lepšeg pola nije dalo mira. Odmah je prozvan za nedoljivog muškarca i šmekera i čini se da je taj status on vrlo lepo i redovno koristio. Kasnijih godina profesionalni zadaci dolazili su u skladu sa tim a Lečićeva popularnost i uloga zavodnika još više su dobijale na značaju.

 Izgled Branislava Lečića u velikoj meri potpomogao je celokupnoj slici njega kao miljenika ženskog pola, a nije mu odmoglo ni to što je nakon razvoda od Ivane oženio 30 godina mlađu koleginicu Ninu Radulović. Sve ukupno doprinelo je imidžu dramskog umetnika, nažalost sve to palo je u vodu nakon optužbi Danijele Štajnfeld.

BRANISLAV LEČIĆ ZGROZIO JAVNOST POSLEDNJIM IZDANJEM: Bela kosa, brada, oronulo lice - svi u neverici, ŠTA MU SE DESILO? (FOTO)

Foto: ATA Images

 

Naime, Danijela je tužila kolegu da ju je silovao. Ceo slučaj otišao je i na sud, čitava javnost se digla, mnoge kolege stale su na njenu stranu a svaka pojedinost, uprkos tome što se Leka trudio da dokaže nevinost i navodno ju je dokazao, uticala je na izgled Branislava Lečića. O kakvoj promeni je reč javnost se mogla uveriti nedavno na promociji jedne knjige u Narodnom pozorištu, gde se Lečić pojavio gotovo neprepoznatljiv. 

Seda kosa i brata, duboke bore, zamišljeni pogled samo su neke od stavki koje su mnogi primetili i prokomentarisali, kao i to koliko se Branislav za kratko vreme a nakon afere promenio.

PREBRODIO RAZVOD! Svetozar Cvetković UHVAĆEN kako ljubi 15 godina MLAĐU KOLEGINICU, prizor šokirao javnost! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading