ŠOK OTKRIĆE KOD JOVANE JEREMIĆ Lečić rekao ko mu je smestio aferu: "Istraživačka" novinarka Brankica je sa Danijelom 3 meseca spremala materijal
Printskrin

 

"ĐILAS JE PLAĆAO EMISIJE PROTIV MENE!"

Gostujući kod Jovane Jeremić, Lečić je rekao i kako je novinarka Brankica Stanković zajedno sa Danijelom Štajnfeld mesecima pripremala tematske emisije o njemu koje je plaćao Dragan Đilas.

Ona "istraživačka" novinarka Brankica je sa njom tri meseca ranije pripremala materijal. Radili smo temeljno, laž ne sme da prođe! Ja ću se uvek boriti za istinu. Brankica je pripremala emisiju sa njom, kako je ona znala? Ona radi na tome, ne javi mi da to radi, sa kojim ciljem? Pa osnova je da čuješ i drugu stranu, ona me nijednog trenutka nije pozvala. Ona je radila tematsku emisiju protiv mene, to je platio najverovatnije Dragan Đilas - kaže Lečić.

- Kad su prepoznali zajednički interes Dragan Đilas i Danijela Štajnfeld, taj dogovor je počeo da se vari krajem jeseni i početkom zime, ne govorim napamet, ja imam novinare koji su mi došli i rekli da su bili pozvani sa ovom rečenicom "sad ćemo da uništimo život jednom čoveku". 

- Tendenciozna i namerna stvar, da mi luciferski podvaljuješ priču, koja je nemoguća. Mi sada treba da verujemo medijima Dragana Đilasa, a nećemo da verujemo Tužilaštvu, policiji, Bandoviću, Slobi Mićalović i svim ljudima.

- Sada me ti mediji ne pozivaju, što je znak da se vodila kampanja protiv mene - rekao je Lečić. 

ŠOK OTKRIĆE KOD JOVANE JEREMIĆ Lečić rekao ko mu je smestio aferu:

Printskrin

 

 

Razarač opozicije

Lečić je istakao da je Dragan Đilas razarač opozicije, neko ko je destruktivac umesto da sastavlja i skuplja, on radi suprotno.

 Glumac je dodao da Đilas stvara tenziju u društvu:

- On ima svoje firme koje uspešno posluju, niko ih ne dira, ima političku agendu iza zavese, apsolutno pušta šta njemu odgovara, napada Vučića, ovaj njega napada.. 

- Ta tenzija je toliko napeta, da može da dođe do fizičkog sukoba, mržnja nikada ne može da da ništa dobro, vidimo sada razbijaju izloge, odustaje se od pristojnog rečnika.

- Između ta dva kamena, pozicije i opozicije, nizom hejterskih poteza, Đilas stvara napetost u društvu, koji će na kraju dovesti do toga da se poubijamo, da ratujemo. Ja to ne mogu da gledam - rekao je Branislav Lečić. 

On je dodao da Đilas peva svoju pesmu preko svojih medija, da bi on bio jedina opozicija, kao i da je to luzerska pozicija koja gubi i ne može da dobije, već izaziva samo tenzije u društvu - zaključio je Lečić.

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading