POBEGLA JE U AMERIKU U POTRAZI ZA BOLJIM ŽIVOTOM Katarina Radivojevič otkrila u čemu je našla spas, progovorila o udaji, a ovaj odgovor od glumice nikako nismo očekivali!
Alo.rs

Pre nešto više od deset godina glumica Katarina Radivojević spakovala je kofere i zaputila se u Ameriku gde su je čekale primamljive poslovne prilike. Ona je progovorila o ulozi u novom projektu.

- Do sada nisam imala slično iskustvo kao moj lik, jer se nikada nisam udavala. Srećno sam neudata, pa se može kazati da tako izbegavam ovakva scenarija. Šalu na stranu, ali izdaja na tom nivou je vrlo bolna. Ljudi često ne mogu da se nose s njom. Verujem da može prevara da se oprosti, ali ne i da ju je moguće zaboraviti. Najvažnije je nakon svega živeti u miru sa voljenom osobom. Poverenje je teško povratiti - rekla je ona.

Glumica je otkrila da je spas pronašla u pravoslavlju.

- Vera mi uvek daje snagu kada je najteže. U toku je post, uglavnom kuvam sama, mada ovde imamo dosta vegan opcija, pa mi stoga ne pada teško da postim. Volela bih da sam za naredni praznik kraj roditelja. Uživam u farbanju jaja i već znam gde se ovde mogu kupiti najbolje boje - rekla je ona za "Story".

Komentari (0)

Loading