UKLONILA BIH SVOJE GRUDI I STAVILA SILIKONE: Katarina Radivojević o estetskim zahvatima, priznala šta je radila na sebi i šta je tek čeka
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Glumica Katarina Radivojević slovi za jednu od najprirodnijih i najlepših žena sa domaće javne scene.

Ipak, glumica je sada priznala da na njoj nije baš sve prirodno, te da neretko ubrizgava botoks u čelo kako bi "ispeglala" bore.

Iako je mnogi smatraju jednom od najgzodnijih Srpkinja, Katarina svoj izgled ocenjuje jakom sedmicom.

- Trenutno osam. Fali puno toga, možda je pre - sedam. Ja sam sada možda najdeblja u životu. Moja optimalna kilaža uvek je bila 58 ili 59 kilograma, a sada imam 64. Nikada nisam volela ni svoje tanke noge. Uvek voliš ono što nemaš - rekla je Katarina, pa otkrila šta u budućnosti planira da uradi sa svojim grudima. 

- Za sada ne bih dirala grudi, ali pošto planiram da uradim genetsku analizu kako bih proverila da li imam predispoziciju za rak dojke, i ako bih saznala da postoji, onda bi ih uklonila i stavila silikone. To je pre nekoliko godina prva uradila Anđelina Džoli - rekla je Katarina Radivojević i dodala:

- Takođe, kod lekara koji je zamrznuo moje jajne ćelije čula sam za tretman podmlađivanja iznutra. Reč je o podmlađivanju jajnika, "segova", koji mi je to predložio i kazao da je to najinovativniji i najbezbedniji tretman. Koliko sam razumela, uzmu vam mali deo tkiva i zalede ga, a kada dođe do menopauze i hormoni počnu da slabije rade, tako bi vam revitalizovali jajnike - zaključila je glumica za K1. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading