Katarina Radivojević ne krije ESTETSKE KOREKCIJE Priželjkuje još jednu intervenciju "SEBE BIH OCENILA SEDMICOM"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Katarina Radivojević naglašava da joj je fizički izgled svakako pomogao u karijeri i da bi sve osobe koje se bave javnim poslom trebalo da izgledaju negovano - sa tom granicom da "izgledaju dobro za svoje godine, a ne deset ili petnaest mlađe".

Katarina Radivojević ne krije ESTETSKE KOREKCIJE Priželjkuje još jednu intervenciju

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ja sam tip koji ne ume ništa da sakrije, tako da sam uvek iskrena sa svojom publikom. Mislim da je za moj izgled najviše zaslužna genetika i sve bi vam bilo jasno kada biste videli moje roditelje... Ne bih da se hvalim, ali ja sam i celog života vežbala. To je pomoglo mom telu da bude u tonusu i onda kada zbog obaveza ne stignem da treniram dve ili tri nedelje. Telo pamti i uspeva da zadrži dobru formu - istakla je bila Katarina.

 

- Pomalo radimo botoks, toliko da i dalje mogu da se namrštim jer to moram zbog posla. Slažemo se da je manje - bolje. Tretirali smo celo čelo i malo oko očiju, bore smejalice. Ja imam 42 godine i to je nešto što se vidi. Imam izuzetno svetle oči i škiljim, pa kada se leto približi kraju, vidi se poneka bora viška. On mi tada kaže: Krenula je bora. Tada dodamo botoks, ako ništa ne snimam - dodala je nedavno glumica.

Katarina Radivojević

Foto: Printscreen/instagram

 

Istakla je da se rodila sa punijim usnama, iako su mnogi često spekulisali da ih je povećavala, kao i sa velikim očima, te jakom vilicom i jagodicama.

- Nije bilo potrebe da nešto menjam. Razumem devojke kojima intervencije daju samopuzdanje, ali to bi trebalo da se uradi sa merom i ne bi trebalo preterivati. Moje iskustvo je pokazalo da žene koje puno toga menjaju na sebi, to rade jer nisu sigurne same sa sobom. Kada biste videli mog tatu bilo bi vam jasno da su moja usta prirodna. On je ostario, ali i dalje ima ta usta - napomenula je tada umetnica, prenosi "Stil".

Katarina

Foto: Printscreen/instagram

 

Čak joj je agentkinja iz Moskve rekla da jedan producent nije mogao da veruje da ima toliko godina i da je mislio da je mnogo toga korigovala na licu.

- Moja nega podrazumeva samo kremu, ništa specijalno. Volim japansku kozmetiku. Redovan san je takođe važan za izgled i trudim se da uvek spavam osam sati. Nisam čak ni zube izbeljivala - pričala je Katarina.

Operacija i agresivnih intervencija se jako boji, posebno na licu.

- Mnogo se bojim operacija i agresivnijih intervencija, jer je meni lice alat za rad. Imam spuštene kapke i rekli su mi da ću u jednom trenutku morati da uradim podizanje. Sve moje prijateljice su radile botoks koliko i ja. Njihove savete slušam i obično ih pustim da nešto urade prve pa da vidim kako to izgleda - govori kroz osmeh glumica.

Svoj trenutni izgled Katarina je ocenila sedmicom:

- Trenutno osam. Fali puno toga, možda je pre - sedam. Ja sam sada možda najdeblja u životu. Moja optimalna kilaža uvek je bila 58 ili 59 kilograma, a sada imam 64. Nikada nisam volela ni svoje tanke noge. Uvek voliš ono što nemaš.

Otkrila je i jednu zanimljivu intervenciju u Los Anđelesu, kojoj bi se podvrga:

- Kada se porodite carskim rezom lekari vam o istom trošku zategnu stomak i uklone višak kože. Tako je moguće da se svi „Viktorijini anđeli“ jako brzo vrate na pistu nakon porođaja. To sam čula da rade i ako bih imala carski rez uradila bih i to, da bude generalka.

Mnogi nisu verovali da će ovaj LJUBAVNI PAR OPSTATI Nakon godinu dana i dalje sijaju kao na početku (FOTO)

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading