LUMPUJE NA REJVU, ALI I U KAFANI Katarina Radivojević za Alo! o noćnom provodu
Alo.rs

Katarina Radivojević retko se pojavljuje na javnim događajima, pa je mnoge iznenadila dolaskom u jednu prestoničku kafanu.

Raspoložena i nasmejana, priznala je koliko se raduje kada ima vremena da izađe, a potom se za naš dnevni list prisetila detinjstva i odrastanja.

 - Posao mi ne dozvoljava da izlazim često, ali volim da izađem i volim da budem u dobrim kafanicama. Takođe volim kada kafane imaju simbolična imena koja me vraćaju u detinjstvo i odrastanje. Osim toga, uvek mi je drago da vidim ljude koje volim i da se sa njima lepo provedem - navela je Katarina, pa priznala da je u svom selu i zavolela glumački poziv.

LUMPUJE NA REJVU, ALI I U KAFANI Katarina Radivojević za Alo! o noćnom provodu

Foto: Ataimages

 

- Setna sam kada se setim sela u kom sam odrastala. Malo selo koje je imalo svoje poljoprivredno dobro i svoju zadrugu. Tamo više niko nije živ, i to me čini tužnom. Izdvajalo se po tome što smo imali bioskop u kom sam odgledala prve filmove i zavolela glumu - rekla je glumica, pa dodala da je, osim glume, i muzika ta koja je pokreće. 

- Volim tamburaše, volim tehno, ali i da odem na dobar džez. Dobar koncert je dobar koncert, a dobra muzika je dobra muzika, ma kom žanru pripadala - završila je Radivojevićeva za Alo!

KRIZA U BRAKU I SKANDAL? Evo šta naše poznate čeka u 2023. godini, astrolog se oglasio, pa otkrio 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading