''PRVU NOĆ SMO SPAVALI U VAGONU, IZBACILI NAS'' Bosanac prišao nepoznatoj devojci, venčali se posle dva sata - danas imaju osmoro unučadi! (VIDEO) 17:40 Razonoda 0
MOJA SESTRA JE SKROZ POBESNELA Rekla je da se ona i dečko čuvaju za brak, pa ostala u šoku kada je čula njegovu tajnu 11:25
OSOBA NA ISPOVESTI PRIZNALA UBISTVO Sveštenik otkriva kako se postupa u ovakvim situacijama (VIDEO) 11:00 Razonoda 0
NEĆE DA ČUJE ZA OCA Ne samo da 8 godina nisu progovorili ni reč, on sada ćerci sprema nešto pakleno 21:00
HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Srbin pozvao devojku na kafu – njen odgovor ga UNIŠTIO, internet gori od komentara! 15:45 Razonoda 0
ĆERKA MI JE U KUĆU DOVELA LENŠTINU KOJA ŽIVI NA NAŠ RAČUN! Sve se sada lomi na mojoj grbači, a žao mi unuka! 20:53
ROĐENA SA RETKIM TUMOROM, OSTALA ZAROBLJENA U TELU DETETA: Njena borba SLAMA SRCE, a komentari su BRUTALNI! 20:20 Razonoda 0
JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU Ženu zaskočila krvoločna životinja u njenom dvorištu, za dlaku izbegla još jednu nesreću 20:01
''MUŽ MI JE REKAO DA ODEM NA PAR DANA IZ KUĆE, KAD SAM SE VRATILA ZATEKLA SAM...'' Srpkinja u petom mesecu trudnoće podelila jezivu ispovest! 14:15 Razonoda 0
ISPOVEDIO SE JAVNO Hrvatski pop na Palama stupio u vezu sa VERENOM muslimankom Amirom: ''Želja za detetom me je obuzimala!'' 11:15 Razonoda 0
''BOG TE JE STVORIO KAO MUSLIMANKU...'' Ljubavna priča između Dženite i Slobodana rasplakala region! (FOTO) 09:20 Razonoda 0
ZABOLA JOJ NOŽ U LEĐA Mlada umesto da sestri dodeli ulogu deveruše, rekla da će raditi ovo na venčanju- neviđena sramota! 12:49
ISKORISTILA GA MAKSIMALNO Kada je devojci bilo najteže, dečko je bio uz nju, a onda je ova situacija promenila sve 19:01
SCENARIO KAO IZ ŠPANSKE SERIJE Srpkinja na neverovatan način otkrila muževljevu PREVARU - ovaj kućni uređaj je bio ključan! 14:10 Razonoda 0
OBJAVA KOJA JE RAZBESNELA BALKAN Obična izjava o jutarnjem ritualu izazvala rat na mrežama - majci poručuju da treba da izgubi starateljstvo! 10:55 Razonoda 0
"GUŠILA SAM SE U GRADU!" Marija napustila muža i decu i preselila se u PLANINSKU ZABIT - njen način života će vas zaprepastiti! (VIDEO) 14:45 Razonoda 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46