Katarina
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Katarina Radivojević je još 2019. godine angažovana kao saradnik za kulturu u Generalnom konzulatu Srbije u Njujorku, dok su je naše kamere juče uhvatile po povratku u Srbiju, na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla".

- Njena plata kao osobe zadužene za kulturu je oko 3.500 dolara. Toliko bi moglo da se da nekom našem čoveku iz Njujorka koji bi zaista bio od pomoći konzulatu - rekao je svojevremeno izvor "Blica" o Katarini.

ZA OVO PRIMA VELIKI NOVAC Katarina Radivojević zarađuje u Konzulatu u Njujoruku, a i sestra joj je u Americi, evo čime se ona bavi!

Foto: Printscreen/instagram

 

Sa druge strane, malo je poznato da je i Katarinina sestra Jasna Bakić u Americi.

Ona se ne ističe u javnosti i na društvenim mrežama tek ponekad objavi koju fotografiju.Jasna i Katarina jako liče, a Bakićka sa mužem živi u Los Anđelesu, gde radi u jednom restoranu.

Katarinina sestra

Foto: Printscreen/instagram

 

Katarina se, podsetimo, nedavno prisetila detinjstva.

Katarinina sestra

Foto: Printscreen/instagram

 

- Salaš je mesto gde sam odrasla između Zaječara i Negotina. Malo sam setna u vezi toga jer više tamo niko nije živ i nikog nema. Salaš je bio jedno malo selo, tamo je interesantno bilo zato što smo imali bioskop, hotel. Tamo sam pogledala prve filmove - rekla je bila Katarina Radivojević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading