ROĐENDANSKE ŽELJE JOVANE JEREMIĆ Ovo niko nije očekivao, voditeljka zbunila izjavom o deci, ljubavi i novom biznisu
Printscreen

Voditeljka Jovana Jeremić danas slavi svoj 31. rođendan u jednom prestoničkom restoranu. Ona se za ovu priliku glamurozno spremila, pa je tako zablistala u mini zelenoj haljini sa dubokim šlicem.

Jovana je došla vrlo raspoložena, te je sa novinarima ćaskala na aktuelne teme i podelila koji su to neki njeni planovi za budućnost.

Foto: Alo.rs

 

- Neću piti večeras. Nikad se nisam u životu napila. Što se tiče alkohola, ja popijem jednu čašu i to je to. Nemoguće je mene napiti, previše sam ja istrenirana, stara škola. Na televiziji sam dobila i krevet i apartman i sve, tako da sad mogu da biram, da li ću da spavam na televiziji ili kod kuće. Ja sam sebi poželela da volim svim srcem i da budem voljena. Mislim da sam se ostvarila u svim drugim ulogama. Imam dete, postigla sam da radim posao iz snova. Još jedno dete me trenutno ne interesuje, za jedno 5 godina možda, sad isključivo karijera i biznis.

Printscreen

 

- Sledeći moj korak je postavljanje novih standarda. Nije isključen još jedan biznis - rekla je Jovana za medije.

ŽESTOKO OPLELA PO JOVANI JOKSIMOVIĆ Jovana Jeremić stigla na rođendan, pa izjavila: Pitajte je šta je od škole završila?

 

Komentari (0)

Loading