Jovana jeremić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Jovana Jeremić već neko vreme uživa u skladnoj vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem. 

Voditeljka ne prestaje da intrigira javnost svojim izjavama i ponašanjem, a zbog jednog njenog odgovora u emisiji, javnost je ostala u čudu. 

- Kada si izgubila nevinost? - pitao ju je voditelj Ognjen Amidžić, a onda je usledio šok u studiju.

- Izgubila sam nevinost sa 23 i po godine. Majke mi moje. Moraš da shvatiš, ja nikada ne lažem na televiziji, izgubila sam nevinost, neću sada kao svi da me bude sramota. Pitaj me Ognjene, pitaj me to pitanje, nemam čega se stidim, sa 23 i po, za druge je zezanje, ja sam tog dečka najviše volela, veliki pozdrav za njega, bio je veliki gospodin, kralj, pozdrav za njega - rekla je Jovana.

Jovana Jeremić

Printscreen

 

Gosti nisu mogli da veruju šta čuju, pa su je nekoliko puta pitali da li je to prava istina.

Podsetimo, Jovana je nedavno otkrila da ona i Dragan imaju odnose tri puta na dan. 

- Jeste, kako nije zaslužan, redovan s*** za doručak, ručak i večeru. Dobar je Dragan, odličan, mogu da ti kažem. Može to Dragan da isprati sve, trudi se. Nemoj da sumnjaš, previše je dominantan, on prati čak i ovaj razgovor iako nije s nama, on je Veliki Brat u svakom smislu. Super je s***, to se podrazumeva, ali i zdrava, ishrana i redovan trening su bitni. Treniram svaki dan, vodim računa, ali, pored s**** i vođenja ljubavi, ja vodim ljubav jer Dragana volim. Gde je Dragan mene najviše podržao? Da smršam. On mi je dao vetar u leđa da smršam još tri-četiri kilograma, da bih bila, kako je on rekao, praćka i sajla - izjavila je Jovana za "Republiku".

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading