Dragana Mirković
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Voditeljka Jovana Jeremić prokomentarisala je razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića i tom prilikom otkrila strašne stvari u javnost.

Jovana tvrdi da je Toni dragao varao prethodnih deset godina, kao i da je u svakom gradu imao ljubavnicu, a zna i sa kim je biznismen navodno "švrljao".

- Šta je Dragana radila u tim situacijama? Pa gde je ona bila, pa zašto ga nije ostavila odmah? Kakvo je to ostajanje? Kakvo je to ostajanje u braku gde te neko ne poštuje? Šta je vama tu nejasno? Šta je vas tu frapiralo? Svi smo mi znali, ajde da pričamo iskreno. Mi smo kao novinari znali da nju Toni vara poslednjih 10 godina. Mi smo svi znali, znali smo čak i sa kojima je vara. Znali smo u koja mu je kombinacija u Beogradu, koja u Beču, koja vamo koja tamo... Dragani je bila sramota ta šta će selo da kaže, jer ona ima taj mentalitet... Luče iz Kasidola. To je taj seoski mentalitet, šta će selo da kaže, da sam se ja oslobodila kad sam otišla, kamo sreće da sam ranije otišla. To je u njenom slučaju bilo, a žene koje se ne razvode zbog materijalnog su za mene mučenice. A ove koje traže, a nemaju ništa su sponzoruše - rekla je Jovana Jeremić za Informer.

Dragana Mirkovic

Printscreen

 

Podsetimo, Dragana Mirković prošlog meseca je priznala da se razvodi od supruga Tonija Bijelića, posle 24 godine braka, a navela je da već tri godine ne žive zajedno.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading