Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Printsc Pink

Voditeljka Jutarnjeg programa na televiziji Pink, Jovana Jeremić, redovno iznenađuje gledaoce svojim stajlinzima, a jedno njeno izdanje prepričavalo se danima i nedeljama!

Jovana je, jednom prilikom, u svom studiju ugostila žene koje se brinu o estetskoj lepoti, pa su upravo kod Jovane demonstrirale koliko je nega tela bitan faktor.

Jovana Jeremić

Foto: TvPink

 

Ono što je privuklo najveću pažnju svakako je momenat masaže, kada se minijaturni peškir slučajno pomerio i otkrio Jovanine gaćice, koja su bile crne boje.

Jovana Jeremić

Foto: TvPink

 

- Mene svi pitaju na čemu sam? Neki misle da sam na alkoholu, neki na nedozvoljenim supstancama, a ja kažem da sam na struju. Ajde sada da objasnimo ljudima šta ćemo da radimo - rekla je Jovana tada.

Jovana Jeremić

Foto: TvPink

 

- Danas ćemo da ti radimo masažu, koja će ti momentalno izbaciti vodu iz organizma - rekla je gošća.

Jeremićeva je tada istakla da je upravo njen studio i njena kuća i da ima pravo da šeta u bade mantilu, da legne na sto za masažu, kao i da odmara na istom u toku emisije.

Podsetimo, Jovana Jeremić uživa u ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem, a kako smo nedavno otkrili, on je njoj kupio kuću na periferiji Beograda, koju zajedno uređuju. Imaće bazen, veliki vinograd, a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading