NEĆEMO DAVATI NOVAC DA BI OTIŠLI NA EVROVIZIJU! Aca Lukas šokiran malverzacijama: Očigledno postoji neki animozitet prema meni!
Printscreen

Jovana Jeremić je u emisiji "Vikend jutro" ugostila Vojislava Šešelja i Acu Lukasa koji je snimio pesmu za prestižni pevački festival "Evrovizija", a koji smatra da se neko služi prljavim igrama kako bi se na ovo takmičenje poslao neko ko je došao "preko veze", a ne legitimni pobednik.

Naime, Lukas je odlučio da se prijavi za Beoviziju, koja bi bila prvi korak ka Evroviziji, ali čim je progovorio o toj temi, došlo je do problema.

Printscreen

 

- Od jedne ideje Saše Mirkovića, da napravimo nešto dobro za Srbiju, da napravimo jako dobar nastup,  nastao je problem... Mi to ne bi uradili zbog novca, čak smo mislili svoj novac da uložimo u marketing. Rešili smo da se prijavimo, a onda je nastala panika. Očigledno postoji neki animozitet prema meni.

- Na crnom spisku ste kod Olivere Kovačević - našalila se Jovana.

- Odjednom je bilo da li će se birati predstavnik na Beoviziji ili će birati RTS. Mi nismo tim koji će davati novac u tuđe džepove da bi tamo išli. To bi bilo nekih 30.000 evra. Mi ćemo da damo 300.000, ali ne njoj, nego za nastup. Nećemo da vodimo nju i njene koleginice u šoping. 

Printscreen

 

- Besmisleno je da se prijavimo kao država, ako prvo ovde ne održimo takmičenje - ubacio se Šešelj.

- Politika se izgleda umešala u umetnost - zaključila je Jeremićeva, a da li i kada će se održati Beovizija ostaje nam da vidimo.

JOVANA ZABEZEKNULA SVE U STUDIJU! Voditeljka došla obučena kao vanzemaljac

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading