JOVANA ZABEZEKNULA SVE U STUDIJU! Voditeljka došla obučena kao vanzemaljac
Printscreen

Jovana Jeremić danas je za emisiju izabrala neobičnu odevnu kombinaciju. Ona se na snimanju Jutarnjeg programa pojavila u drečavo - zelenom kombinezonu i rukavicama iste boje.Svoje goste ostavila je bez tekste.

Prethodno je na Instagramu objavila slike iz frizerskog salona u kojem je napravila punđu i najavila da će u svakom Jutarnjem programu koji vodi predstavljati novu frizuru, ali to se očigledno odnosi i na odevne kombinacije!

Voditeljka je i vidno smršala te joj je sada linija savršena. Ni ovog puta jastuci na kojima sedi i koji su postali pravi hit na društvenim mrežama nisu izostali. Na svom instagram profilu uz sliku je ostavila komentar:

- Najkontroverznije jutro u Srbiji koje rusi sve predrasude. Oborili rekord danas 28, 3 ser.

ZA BUBAMARU SAMO NAJBOLJE! Darin milioner iznajmio stan u zgradi Novaka Đokovića

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Nena

17.10.2021 10:18

OVA JOVANA NIJE NORMALNA, JA PREBACUJEM KAD ONA VODI PROGRAM.NISAM JA JEDINA. NE ZNAM ŠTA ONA IZIGRAVA? NIJE ONA ZA VODITELJKU, NIKO JE NE VOLI.

Ivan

17.10.2021 11:07

Bože sačuvaj ovo nedonošče nije normalno. Kvari prosjek lijepim voditeljkama Pinka.

beba

17.10.2021 12:38

Ona je toliko vulgarnog ponasanja jos vulgarnijeg oblacenja da Pink tv teba momentalno da joj da otkaz. Totalni neukus i odvratnost...

Zoran

17.10.2021 16:11

Jovani sve što je u porodici hvalilo ( ljubav,vaspitanje) ona sada pokazuje na javnoj sceni kao voditelj.Dokle će tako da pravi cirkus i sprdačinu od jutarnjeg programa ostaje da vidimo reakciju Željka !