ON TREBA DA VODI! Sanja Marinković otkrila kakve muškarce voli u krevetu
Printscreen

Voditeljka Sanja Marinković obožava da priča o muško - ženskim odnosima, posebno od kada se razvela.

Ona je prvenstveno, bez pardona, otkrila svoj stav o tome kako muškarci treba da se ponašaju u krevetu.

- Smtram da muškarac treba da bude jači od nas u krevetu, on treba da vodi za stolom, u društvu. Nije važno da je uspešan, da ima više, već da ima ambiciju. Oni ne mogu sve da rade na isti način kao mi žene, a mi to umemo da očekujemo od njih. Zato svaka žena treba da bira muškarca koji će da joj bude partner u svemu i da ga pusti da bude ono što jeste - istakla je Sanja.

Voditeljka je uvek vodila računa o tome šta predstavlja na društvenim mrežama, a ono što joj je teško da prihvati jeste to što se većina lažno predstavlja, a uredno glumataju sreću.

Pink promo

 

- Ono što mi smeta na društvenim mrežama je što provociramo druge lažnom srećom, to nikako ne mogu da shvatim, i lažnim izgledom i lažnim uspehom i emotivnim statusom... Zbog toga psihoterapeuti imaju pune ruke posla - rekla je voditeljka.

Popularan film Toma izaziva pažnju javnosti danima unazad, a voditeljka se osvrnula na reakciju muškaraca koji su gledali ovo ostvarenje.

- Više je muškaraca plakalo gledajući film "Toma" nego žena, iako su vaspitani da stalno trpe i da ne smeju da pokažu svoje slabosti... Hvala Bogu što se to promenilo. Muškarci treba da neguju svoju emotivnost kao i žene - zaključila je Sanja u emisiji.

SLOBA RADANOVIĆ MENJA PROFESIJU On i sin Đorđa Balaševića uveliko dogovaraju saradnju

Komentari (0)

Loading