RANI RADOVI SANJE MARINKOVIĆ! Isplivao snimak voditeljke od pre osamnaest godina, kamera je snimala svaki detalje
Printscreen

Sanja Marinković (49), dugogodišnja voditeljka, ostaje jedna od najatraktivnijih ličnosti na domaćoj televiziji.

Svoju karijeru započela je na RTS-u i godinama gradi uspešnu televizijsku karijeru.

Iako su godine prolazile, mnogi primećuju da se Sanja Marinković gotovo uopšte nije promenila, zadržavajući svoj sjajan izgled.

Voditeljka je svojevremeno na svom Instagram profilu podelila snimak i prisetila se rada sa kolegom Milanom Kalinićem.

Emisiju "Sve za ljubav" Sanja je vodila sa glumcem Milanom Kalinićem. Ovaj angažman je dobila posle rada na Javnom servisu, gde je od 1996. radila kao novinar, TV voditelj, reporter i urednik Jutarnjeg i Beogradskog programa.

Inače, voditeljka emisije "Magazin In" Sanja Marinković iz braka sa Aleksandrom Uhrinom ima sina Strahinju. Sanja i Aleksandar su razvedeni, a voditeljka je nedavno otkrila jedan od razloga zbog kojeg je došlo do kraha njenog braka.

RANI RADOVI SANJE MARINKOVIĆ! Isplivao snimak voditeljke od pre osamnaest godina, kamera je snimala svaki detalje

Printscreen

 

-Moguće je da je jedan od razloga što sam se rastala bio trenutak kad sam shvatila da ja nisam ja. Pokušavala sam da ugodim svima osim sebi, većina žena se zbog toga u jednom trenutku rastane. Kada je reč o ljubavi, naravno ja sam uvek za to da se rastanemo pre nego što počnemo da se mrzimo, ne da se ne volimo. Dok smo još u prijateljskim odnosima, to je pravi trenutak da shvatimo da možemo jedno bez drugog kao prijatelji i roditelji odlično da funkcionišemo - rekla je Sanja nedavno.

SrbijaDanas

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading