Katarina
Foto: Alo/Printscreen

Nakon što je bila gost u emisiji kod Sanje MarinkovićKatarina Živković osetila se uvređeno zbog jednog pitanja koje joj je postavila voditeljka.

Pitanje je impliciralo da su učesnice rijalitija i pevačice žene lakog morala, što je izazvalo njenu žestoku reakciju.

Naime, Kaća je objavom želela da istakne da promiskuiteta ima i među drugim profesijama i da to nije rezervisano samo za pevačice.

- Zoveš u emisiju goste da bi ih potom vređala, ponižavala i omalovažavala i na kraju kreiraš onako kako tebi odgovara. Ja to ne želim i želim javno izvinjenje, ne samo za sebe već za sve moje kolege - napisala je Kaća.

Katarina Živković

Foto: Printscreen/instagram

 

- Pošto je moj komentar u emisiji "Magazin in" Sanja Marinković na pitanje postavljeno meni i Maji Marinković da li rijaliti učesnice i pevačice muskarci doživljavaju kao žene lakog morala i ograničene inteligencije, sklonila (izbacila iz emisije) prinuđena sam da prokomentarišem ovde jer moja je dužnost da odbranim sebe, svoju profesiju i sve svoje kolegenice koje se kroz život pošteno bore i pošteno zarađuju svoj dinar - započela je Kaća i nastavila:

Katarina Živković

Printscreen

 

- Dakle, moj odgovor koji je Sanja isekla je glasio: Predrasuda ima i biće, a što se tiče promiskuiteta i žena lakog morala to ima i među voditeljkama i među advokatima, agentima, lekarima, ne reagujem nikako jer me one ne pogađaju.

- S obzirom da je moj komentar izbačem, to može vrlo lako pogrešno da se protumači kako se ja slažem sa svime što ona govori. Ne znam koja je bila Sanjina namera, ali je svakako uvredljiva, ne samo za mene već i za moje kolege -  zaključila je Kaća.

Podsetimo, nakon što je Alo! pisao da je Kaća u petom mesecu trudnoće, pevačica je nedavno potvrdila tu informaciju, a više o tome pročitajte ovde.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading