DOBILA SAM KAZNU, TRESLA SAM SE! Sanja Marinković otkrila zbog čega je izgubila honorar
Foto: Alo/Foto: Youtube/Printscreen

Sanja Marinković godinama unazad uspešno vodi svoju emisiju "Magazin In",  a kako sama ističe njeni počeci nisu bili nimalo laki.

- Dođeš u jutarnji program, nije postojao šminker, nema garderobe, nema promtera, kakav prompter, to nije postojalo...A sve garderobe mi je šila mama. A ja se uveče isfeniram, da bi mogla ujutru da se tapiram. Ovo je mojih ruku delo. Radila sam šest godina bez jednog jedinog dinara, bili su honorari koji su bili obećavani i nikad nisu usplaćeni. A kada su isplaćeni, to nije vredelo 200 evra za šest godina. Ja sam dobila kaznu: "Ukinut honorar", ja sam mislila: "Koji honorar, nisam ga ni dobila" - rekla je Sanja.

Sanja Marinković

Foto: Youtube/Printscreen

 

Neretko je bila kažnjavana ukoliko nešto ne uradi kako treba.

- Kazne me, oduzimali su mi od honorara kad napravim grešku, nikad neću da zaboravim koliko sam se tresla, zabrane mi da snimam. To sve gradi samopouzdanje - rekla je Sanja jednom prilikom za Blic.

Podsetimo, Sanja je nedavno proslavila svoj 50 rođendan, a tom prilikom odlučila je da da sebi oduška i otputuje na egzotičnu destinaciju, više o tome pročitajte ovde. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading