DEO MENE JE NESTAO Poznati pevač se bolnim rečima oprostio od Marine Tucaković
Foto: Youtube/Printscreen

Vest o smrti Marine Tucaković zavila je u crno čitavu estradu koja se emotivnim rečima oprašta od nje, ali i priseća zajedničkih trenutaka i brojnih saradnji.

Među njima je i Željko Samardžić za kog je Marina napisala nekoliko najlepših balada, a pevač je sa medijima podelio svoju tugu zbog velikog gubitika.

- Tuga! Svi smo se nadali da će izdržati ali prokleta bolest je bila jača. Kao da je deo mene nestao. Mnogo sam je voleo - započeo je.

Marina je zajedno sa svojim suprugom Samardžića proslavila pesmom "Sipajte mi još jedan viski", a kasnije i hitovima "Grlica", "Slutim", "Da me nije", koji se smatraju najlepšim pesmama koje mu je Tucakovićeva napisala.

- Marina je znala neke naše razgovore vešto da pretoči u tekstove mojih najlepših pesama. 'Sipajte mi još jedan viski' još od kad je objavljena zovem svojom 'ličnom kartom'. Nastala u vreme koje je smrdelo na barut i benzin iz plastične flaše koka kole sa ugla ulice… Jako davno ali još uvek se sluša i voli. To je valjda dokaz vrednosti - izjavio je Željko.

NAKON ŠTO JE I ON PRELEŽAO KORONU Unuka Radoša Bajića zaražena opakim virusom, poznati glumac se momentalno oglasio! (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading