ŽENE ME KITE BRUSHALTERIMA: Željko Samardžić do detalja otkrio sa čim se sve susreće na nastupima: Pokušavam da pomilujem dame
Foto: Printscreen/instagram

Željko Samardžić vlada muzičkom scenom već decenijama, a sada je oktiro sa čim se sve susretao kroz godine.

Naime, Željko je priznao da mu se dešavalo da tokom nastupa dobije brushalter od ženskog dela publike, ali da isti završe kod bubnjara.

- Mislim da me žene vole pre svega zbog mojih pesama. Ne mogu da vam nabrojim koliko dnevno dobijem poruka od svoje publike sa različitim zahtevima. Uglavnom žele da snimim čestitku za rođendan nekoj određenoj osobi. Udvaranje ne primećujem. Čovek sam u godinama, ne razmišljam o tome. Ne znam kakve ko ima namere, ali mislim da ljudi prema meni imaju toplu i finu nameru. Dame me poštuju kao porodičnog čoveka koji pokušava da ih pomiluje svojom pesmom. Moj pristup muzici i pesmama je takav da na publiku utičem pozitivno. Pesma nam služi da nam bude pri ruci kada smo tužni, ali i kada smo srećni - rekao je Željko. 

Budući da je Zdravko Čolić istakao da mu ženski deo publike na binu baca brushaltere, Samardžić je otkrio da je i on doživeo istu situaciju. 

- Jesam, dešavalo se i meni da dobijem brushalter na binu, ali mislim da je Zdravko Čolić van konkurencije. Teško da se neko od nas može porediti s njim. Njegova karijera traje toliko godina, on je čovek koji je obeležio jedno vreme svojim predivnim pesmama. Mi svi možemo od njega da učimo, posebno ovaj mladi svet. On se sa slavom odlično nosi - rekao je, pa dodao:

- I ne primetim šta ko baca na binu dok pevam. Bace mi brushalter, a on završi kod bubnjara. Takve situacije su mi uvek bile veoma simpatične - zaključio je Samardžić za Informer. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading