SAHRANILI SMO GA U NIKŠIĆU, IMAO JE SAMO TRI MESECA Željko Samardžić rasut u komade zbog smrti sina, neutešan progovorio o tragediji
Foto: Printscreen/instagram

Pevač Željko Samardžić već decenijama je u srećnom braku sa suprugom Majom sa kojom ima tri ćerke, a one su mu podarile četvoro unučića.

Ipak, početak građenja te porodice krenulo je velikim gubitkom, odnosno preranom smrću sina koji je život izgubio kada je imao samo tri meseca.

Pevač je nedavno govorio o tome, pa istakao da preranu smrt naslednika nikada nije preboleo.  

Očeva porodica je iz Nikšića, tamo smo sahranili malog Zlatka, to je bila tuga za sve nas. Kad god dođe taj mesec, Maja i ja sami podelimo tu tugu i uvek razmišljamo koliki bi bio da je ostao živ, ali to je život. Nikada čovek ne zna šta mu se može desiti u životu. Idete ulicom, pa vas udari auto, a niste se tome nadali. Bio je beba, imao je tri i po meseca, ime sam mu dao Zlatko, po mom kumu koga sam mnogo voleo - rekao je Željko na početku, te je dodao: 

- Sećam se tog perioda, moja pokojna baba je došla na babine, prvi put da vidi svog praunuka, za nju je bio veliki šok kada se sve desilo. U Crnoj Gori je muška glava velika stvar. Nikada to neću zaboraviti. Familijarno smo išli svi iz Mostara u Nikšić da odradimo te obrede - ispričao je pevač svojevremeno. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading