NAKON ŠTO JE I ON PRELEŽAO KORONU Unuka Radoša Bajića zaražena opakim virusom, poznati glumac se momentalno oglasio! (FOTO)
Foto: Alo.rs

Proslavljeni srpski glumac i reditelj Radoš Bajić bio je dve nedelje u bolnici nakon što je hospitalizovan zbog korona virusa. On se uspešno oporavio i povukao iz javnosti budući da oporavak od korone traje malo duže, a sada se oglasio i na Instagramu povodom novog slučaja korone u svojoj porodici.

Naime, Radoš je napisao da je i njegova unuka dobila koronu iako je poštovala sve mere.

- Moja unuka koja je đak osmog razreda od juče pozitivna na koronu. Kao i stotine i stotine naše dece - ništa nije kriva. Nije išla na splavove i u kafiće, ni na masovne svečane filmske premijere, ni na koncerte silikonskih estradnih zvezdi, ni u dupke pune sportske hale, ni na jedno rođendansko slavlje svojih drugarica…išla je samo u školu i povremeno šetala svog Lokija po kraju u kojem živimo…I sve to - sa maskom na licu piše u objavi Radoša Bajića na Instagramu.

DIKTIRALA MI JE TEKSTOVE PREKO TELEFONA! Ana Bekuta se sa tugom u glasu prisetila Marine i noći kada je nastao jedan od njenih najvećih hitova!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
alexei

20.09.2021 18:58

A moj sin njen vršnjak samo nije šetao Lakija jer kučiće nemamo. Zato je išao u park, na igraličte, na bazen , na Adu , na more i sad je normalno da ide i u školu. A sirota deca se zaželela škole.