POKOJNI LAĆA PRVI HIT NAPISAO SA 17 GODINA Slučajno je sa Marinom dovršio tu pesmu, a onda se desila magija
Foto: PrntScrn

Iako se za profesiju tekstopisca opredelio tek nekoliko godina pre prerane smrti, manje je poznato da je Milan Radulović Laća i par decenija pre toga sarađivao sa svojom majkom - čuvenom Marinom Tucaković.

Milan je u pojedinim intervjuima obelodanio da se uglavnom nije potpisivao kao autor tekstova koje su mnogi voleli, sve dok nije doneo odluku da mu to postane glavni izvor prihoda za život.

Ipak, jedna od retkih pesama na kojima se Radulović potpisao jeste numera "Ja te volim više" koju je pevač Željko Samardžić izveo na "Beoviziji" 2003. godine, a koja je veoma brzo postala letnji hit.

"Nekada u svakom drugom gradu sam imao po jednu ljubav bar. Svi ti gradovi sada su u tebi. Do njih me vodi tvoga oka far. A ti si, nažalost, drugome verna i čitaš samo kako se piše, al' nešto još treba da znaš - on te voli duže, ja te volim više. 9000 metara na nebu sam ja za tren kad mi osmeh daš. 9000 milja ispod mora na dnu sam ja kad me ne gledaš. Nekada sve je bilo isto, samo su se žene menjale. Sad je obratno, sa tim sam načisto. Jedna noc promenila je sve", glase stihovi koje je Laća napisao kada je imao svega 17 godina.

Podsetimo, Laća je preminuo prošle godine u Izraelu, imao je samo 36. godina. Pre njega upokojila se njegova majka, čuvena Marina Tucaković, sa čime se Laća nikada nije pomirio, a ovako je govorio o njenoj smrti. Činilo se kao da je samo čekao dan kada će joj otići u naručje i tako je i bilo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading