GOLA LEĐA OTKRIVAJU MISTERIJU Skinula se Dušica Jakovljević, a njene tetovaže kriju posebno značenje i lepotom ostavljaju bez teksta (FOTO)
Kristijana Ćaćić

Voditeljka Zadruge, Dušica Jakovljević, uživala je s decom i dečkom na letovanju u Turskoj, odakle se svakodnevno i oglašavala stavljajući do znanja da živi život punim plućima.

Dušica poslednjih meseci uživa i na ljubavnom polju budući da se pomirila s nekadašnjim dečkom fudbalerom Milošem Dimitrijevićem Čavom, a nedavno je na prozivku odgovorila tako što je napisala da će biti kao tinejdžerka i sa 80 godina. 

Poznato je da je izgled veoma promenila u odnosu na prethodnih nekoliko godina, a osim što je povećala grudi, "palo" je i nekoliko novih tetovaža. 

Poslednju je uradila pre nekoliko meseci, a sada je uz seksi fotografiju u kupaćem kostimu za svaku od njih objasnila značenje i indirektno poručila da joj se ostvarilo sve što je želela.

- Pre nekoliko meseci istetovirah brojanicu, da ne gubim veru i kompas, da se uvek vratim na pravi put. I napisah na ruci 'You will seek me and You will find me only if You seek me with Your heart'. Ostalo znate...".

NE PRESTAJE SA SKANDALIMA! Đani uhvaćen kako se ljubi sa atraktivnom brinetom?! (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading