Dušica i Bojana
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Voditeljka Bojana Janković pronađena je mrtva u svom stanu pre pet dana. 

Ova vest šokirala je celokupnu javnost, a posebno rastužila ljude koji su voditeljku poznavali. 

Dušica Jakovljević na potresan način se oprostila od Bojane. 

- Petak... Brate, nisam ovako zamišljala to viđanje u petak... Znala sam da cemo plakati tog jednog petka, ali od smeha, a ne od tuge... Jer je sa tobom, najlepša damo Beograda, samo tako moglo da bude. Da boli stomak, ali ne i duša, a duša se od tog 19. aprila kida svima nama kojima si bila deo života čak i kada... a to je najteže prihvatiti, nismo bili tu kada smo možda i ne znajući, morali. Ali to si isto ti, kao i sve dobre i nasmejane duše nosila bol sa šljokicama.

 

 

I sada, kao da te čujem da kažeš: "Ajde bre, šta plačete, pa svi ćemo jednog dana gore, čekam vas, nisam otišla, samo moram da motrim na sve vas odozgo"... ali to nije morao da bude taj dan...

- Previše si bila lepa, čista i dobra za ovaj surovi svet, ali si bila poslednja od koje sam ikada mislila da ću morati da se oprostim na ovaj način.

- I da znaš, stalno citiram u šali ono što si u šali govorila, da ćeš jednom reći... izvinite na izrazu, "k* dragi gledaoci", i da ćeš tako završiti emisiju... I kao da si nam svima baš to sada, onako nasmejanih očiju, rekla...Reflektore si ugasila, kamere su se obojile u crno, a tona nema - napisala je Dušica, nakon čega se oprostila od prerano preminule koleginice. 

- Putuj s anđelima, namigni nam ponekad onako tim nebesko plavim očima, a znam da je rajski vrt dobio najlepšu, najpametniju i najbolju. Ali previše... previše rano da bismo to ikada mogli da prihvatimo. 

Jakovljevićeva je objavila i njihovu poslednju prepisku, gde su dogovarale susret u petak, a s obzirom da će Bojana biti sahranjena upravo tog dana, ovo je još više, po svemu sudeći, rastužilo Dušicu. 

Dušica

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, sahrana Bojane Janković održaće se u petak, 26. aprila 2024. godine u 14:30 na beogradskom Novom groblju.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading