Dušica Jakovljević
Foto: Printscreen/Printscreen/Hype

U novembru prošle godine voditeljka Dušica Jakovljević iznenadila je sve kada je saopštila da se nakon višedecenijske saradnje povlači sa Pink televizije, a ubrzo obrazložila i svoje razloge.

- Ogromna bura se podigla oko mog dolaska. Nekada nisam bila svesna da sam neko ko ima medijsku moć. Ono što je bilo presudno jeste važnost i poštovanje koje mi je Saša Mirković ukazao - počela je tada Dušica, govoreći o direktoru i vlasniku Hype televizije.

Dušica Jakovljević

Printscreen

 

- Razmišljala sam pet minuta. Saša i ja smo se dogovorili za pet minuta. On i ja smo se poklopili kreativno, i ja sam shvatila da je to mesto za mene. Ovo je transfer veka i ponuda koja se ne odbija, ali pre svega je odlučujuće bilo to da kada smo se sreli ja sam shvatila da ćemo se mi u budućnosti dogovarati za sve što treba za istih tih pet minuta - nastavlja voditeljka, pa dodaje:

- Došavši na Hype TV shvatila sam da se red i te kako zna, da su svi nasmejani i da je to prelepa energija - izjavila je ona tada, a sada se ponovo podigla prašina oko ove izjave, budući da je dobila otkaz posle samo nekoliko meseca saradnje.

Kako je Alo! ekskluzivno pisao, Dušica Jakovljević je dobila otkaz na televiziji Hajp posle nekoliko meseci angažovanja, a kako tvrdi naš izvor, prekid saradnje usledio je nakon kršenja ugovornih obaveza.

Detalje o raskidu saradnje možete pročitati u odvojenoj vesti. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading